Przeprowadzenie przewodu z akumulatora do wewnątrz samochodu?
1, 2
Strasznie nie lubię takiego syfiarstwa na forum i nie rozumiem jaki za tym stoi tok myślowy, bo logika raczej podpowiada, że szybciej można uzyskać odpowiedź na pytanie w odpowiednim dziale. O sprawy związane z krawiectwem chyba nie pytałbyś na forum motoryzacyjnym?
Odpowiadając jaki tok myślowy za tym stał to odpowiem, że uważałem, że tworzenie nowego wątku (co prawda w odpowiednim dziale) dotyczącego tej samej tematyki będzie śmieceniem. Na wielu forach to właśnie zakładanie nowego wątku o tej samej tematyce jest uważane za śmiecenie. Rozumiem też Twoją logikę i od tej pory będę się stosował właśnie do niej.
W każdym razie nie zrobiłem tego złośliwie z lenistwa (za to uważałem właśnie utworzenie nowego wątku, bo świadczyłoby to bardziej według mojego rozumowania, że nie poświęciłem czasu na przeszukanie forum w celu znalezienia wątku z podobnym problemem a oczekuje wyłożenia gotowego rozwiązania a tego właśnie chciałem uniknąć) a z szacunku do innych użytkowników forum. Niemniej tak jak napisałem wcześniej od tej pory będę stosował się do zasady pisania we właściwym do tematu dziale i jeszcze raz przepraszam za to zaśmiecenie.
1, 2