Przeprowadzenie przewodu z akumulatora do wewnątrz samochodu?

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez czik3n » 5 lip 2024, 09:15

W EU chyba do 30sek po zamknięciu bo mam tam wpięte światłowody
Forumowicz

Od: 27 mar 2021, 18:49
Auto: 3BP
2.0 Skyactive-G 122KM
KAI

Postprzez eastnomad » 5 lip 2024, 09:34

Strasznie nie lubię takiego syfiarstwa na forum i nie rozumiem jaki za tym stoi tok myślowy, bo logika raczej podpowiada, że szybciej można uzyskać odpowiedź na pytanie w odpowiednim dziale. O sprawy związane z krawiectwem chyba nie pytałbyś na forum motoryzacyjnym?

Odpowiadając jaki tok myślowy za tym stał to odpowiem, że uważałem, że tworzenie nowego wątku (co prawda w odpowiednim dziale) dotyczącego tej samej tematyki będzie śmieceniem. Na wielu forach to właśnie zakładanie nowego wątku o tej samej tematyce jest uważane za śmiecenie. Rozumiem też Twoją logikę i od tej pory będę się stosował właśnie do niej.
W każdym razie nie zrobiłem tego złośliwie z lenistwa (za to uważałem właśnie utworzenie nowego wątku, bo świadczyłoby to bardziej według mojego rozumowania, że nie poświęciłem czasu na przeszukanie forum w celu znalezienia wątku z podobnym problemem a oczekuje wyłożenia gotowego rozwiązania a tego właśnie chciałem uniknąć) a z szacunku do innych użytkowników forum. Niemniej tak jak napisałem wcześniej od tej pory będę stosował się do zasady pisania we właściwym do tematu dziale i jeszcze raz przepraszam za to zaśmiecenie.
Początkujący

Od: 19 kwi 2024, 15:03
Auto: CX-60 3.3L 254KM AWD