Witam
Właśnie kupiłem CX_30 z 2024 wersja Nagisa. Mam problem z subwooferem Bose. Lubię dużo basu i głośno słuchać muzykę, jednak po podkręceniu głośności powyżej około 45 subwoofer przestaje działać. Po obniżeniu poniżej 44 znowu działa normalnie. Poziom podałem orientacyjnie – to kiedy się wyłączy zależy od muzyki. Pytanie czy ktoś też tak ma czy to jest takie zabezpieczenie. Muzyki słucham na Spotify połączony przez Android Auto. Czy jest sens zgłaszać to jako reklamację?
Pozdrawiam
Subwoofer Bose wyłącza się
Strona 1 z 1
Einie napisał(a):Lubię dużo basu i głośno słuchać muzykę, jednak po podkręceniu głośności powyżej około 45 subwoofer przestaje działać.
Kurczę, ja też lubię głośno słuchać muzyki, ale już przy 35 mam niezły hałas w aucie (wersja bez Bose). Sporo też oczywiście zależy od utworu, ale 40 to już dla mnie absolutny max. Zresztą powyżej 40 pojawiają się już nieprzyjemne dla ucha przestery. Domyślam się, że w wersji Bose przy tych wartościach jest pewnie jeszcze głośniej niż u mnie, a problem z przesterami będzie występował dopiero przy wyższych wartościach. No ale jeszcze ten korektor na max...

Einie napisał(a):Pytanie czy ktoś też tak ma czy to jest takie zabezpieczenie. Muzyki słucham na Spotify połączony przez Android Auto. Czy jest sens zgłaszać to jako reklamację?
Odpowiadając jednak na twoje pytanie – IMO jest to zabezpieczenie, ale coś mi świta, że już ten temat się kiedyś przewijał na forum, więc polecam je dobrze przeszukać, to pewnie znajdziesz szybko odpowiedź.
Strona 1 z 1