Witam
w mazda cx30 po uruchomieniu youtube music widzę tylko zakładkę biblioteka i nic nie mogę uruchomić. Pozdrawiam
Android Auto problem z YT music
Strona 1 z 1
Uruchom YT na telefonie, podłącz do AA. Powinno automatycznie uruchomić Ci się to czego słuchałeś na telefonie. Następnie kliknij sobie, na skrócie do playlisty, z której to leci (o ile leci to z playlisty) i będziesz miał do niej dostęp z AA. Jeżeli utwór był w polubionych lub ulubionych utworach, powinieneś mieć dostęp do wszystkich.
Po kilku nieudanych próbach uruchomienia YT Music, spróbowałem innego sposobu. Oczywiście telefon musi być sparowany z Madzią. Uruchamiam "zwykły" YT, wchodzę w swoje playlisty uruchamiam i wszystko działa. Rzecz jasna videoklipy nie są odtwarzane tylko sama muzyka, ale jest ok. Jedyne co jeszcze zauważyłem, to jakość dźwięku z YT nie powala. Przynajmniej jeśli chodzi o muzykę, której ja słucham. W ustawieniach tony wysokie zostawiam na środku, a niskie podbijam na pozycję między "O" a "max". Jest znacznie lepiej.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio YT music przeszło zmiany i jest dostępne wyszukiwanie, strona domowa i playlisty. Żeby YT music było widoczne w AA, w moim przypadku trzeba uruchomić tryb developerski w AA i włączyć debugowanie. Jeżeli mamy stworzoną playlistę to uruchamiamy ją na telefonie przed podłączeniem telefonu. Po uruchomieniu YT music na AA playlista powinna być aktywna, a wszystkie jej piosenki dostępne pod ikonkną "słupków" w prawym dolnym rogu.
Jeśli chodzi o jakość muzyki, to po kablu wręcz rozpi3rdala. Jest rewelacyjna. Jeżeli ktoś korzysta bezprzewodowo, to pewnie jest taka jaką oferuje bluetooth, czyli nie za dobra, a na pewno zauważalnie gorsza niż po kablu.
Jeśli chodzi o jakość muzyki, to po kablu wręcz rozpi3rdala. Jest rewelacyjna. Jeżeli ktoś korzysta bezprzewodowo, to pewnie jest taka jaką oferuje bluetooth, czyli nie za dobra, a na pewno zauważalnie gorsza niż po kablu.
Strona 1 z 1