Cześć, szukalem wątku ale nie znalazlem dla cx-5.
Dziś w trasie zaczęła sie palic (2 razy, odstęp raz) kontrolka poduszek. Nie mialem zadnej kraksy, mocno padało i jedyne co robiłem, to mocno fotel pasazera odchylalem do tyłu. Sprawdzałem pobieznie czy odpiely się kostki i dociskalem ale nie pomogło
Ktoś coś?
Błąd 21, kontrolka poduszek
Strona 1 z 1
Wszystko zależy od historii twojego pojazdu. Błędy tego typu nie powinny się pojawiać z tzw. kapelusza, bo pirotechnika to nie jest coś, co mogło by się samo zepsuć.
Nie wiem jak długo masz ten pojazd, ale na początku podłączył bym interfejs i sprawdził co konkretnie ten błąd wskazuje. Może on nie mieć nic wspólnego z fotelem. Forscan i cokolwiek obsługujące protokół J2534 powinno dać radę. Pewnie będzie taniej niż wizyta w jakimkolwiek serwisie
Nie wiem jak długo masz ten pojazd, ale na początku podłączył bym interfejs i sprawdził co konkretnie ten błąd wskazuje. Może on nie mieć nic wspólnego z fotelem. Forscan i cokolwiek obsługujące protokół J2534 powinno dać radę. Pewnie będzie taniej niż wizyta w jakimkolwiek serwisie
- Od: 14 cze 2006, 01:01
- Auto: 1. Mazda CX60 KH PHEV
2. Mazda 3 BM Skyactiv-D
Cześć, jak piszesz o kodzie 21 czyli 2 mignięcia – przerwa – 1 mignięcie to serwisówka mówi na ten temat tak:
A błędami to może sypać następującymi – wszystkie związane z boczną poduszką pasażera, więc to mocne odchylanie jednak coś może mieć wpływ:
A błędami to może sypać następującymi – wszystkie związane z boczną poduszką pasażera, więc to mocne odchylanie jednak coś może mieć wpływ:
- Od: 26 gru 2015, 09:57
- Auto: Mazda3 BL MPS '11 2.3T
Mazda3 BM '16 2.0 [*]
Mazda3 BN '18 2.0
Strona 1 z 1