u mnie miasta trasa 50/50 pali średnio kolo 6.3 na komputerku (realnie z pol litra więcej). Mam ciężka nogę, kto ze mna jeździł ten wie
Dodam ze nie tankuje jakiegos hiper super paliwa, tylk to co akurat sie trafi, orlen, shell, bliska, lotos...
www.mazdaspeed.pl
gromusek napisał(a):Dodam ze nie tankuje jakiegos hiper super paliwa, tylk to co akurat sie trafi, orlen, shell, bliska, lotos...
Hmm tylko to wyszlo na hamownigadula napisał(a):gromusek napisał(a):Dodam ze nie tankuje jakiegos hiper super paliwa, tylk to co akurat sie trafi, orlen, shell, bliska, lotos...
Ale i masz wersję 150KM, a nie standard
iiyama napisał(a):petrix01 napisał(a):witam,od kilku miesiecy jestem posiadaczem mazdy 6 3.0 z automatem. spalanie to ok 8-9l na 100km, przy spokojnej jezdzie
15 litrów zawsze
tomekw112 napisał(a):iiyama napisał(a):petrix01 napisał(a):witam,od kilku miesiecy jestem posiadaczem mazdy 6 3.0 z automatem. spalanie to ok 8-9l na 100km, przy spokojnej jezdzie
15 litrów zawsze
Średnia 11-12 L zawsze ( manual )
uzin2 napisał(a):m23477 napisał(a):Witam!!!
Średnio 5,8-6,0 litra
Pozdrawiam
no to niezle ale czy to nie aby tylko wskazania komputera???
sprawdzales jak to jest naprawde?
u mnie komputer tez pokazuje okolo 6l
pozdrawiam
pawel-kowalski napisał(a):aż tu nagle z dnia na dzień spadło spalanie do 8,9 – 9,2 na 100
magicadm napisał(a):pawel-kowalski napisał(a):aż tu nagle z dnia na dzień spadło spalanie do 8,9 – 9,2 na 100
Znajomemu tłumaczyli, że to łożyska się "poukładały" i zmiejszyły się opory toczenie
rambo1968 napisał(a):Zycze powodzenia silniki 2.3 spalaja 6-7 litrow?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6