Mazda6 (GG / GY) – Szybkie pytania – WAŻNA INFORMACJA, STR.313
INFORMACJA
W związku z kolejnymi zmianami na forum informuję, iż ten temat w najbliższym czasie zostanie zamknięty, oraz usunięty – zarówno z tego działu, jak i z innych.
Głównymi powodami zamknięcia tematu są: Tworzenie się czaterii w działach modelowych; tworzenie podgrup danych modeli marki; utrudnione wyszukiwanie
W związku z tym proszę o dopisywanie się do pozostałych istniejących wątków
W związku z kolejnymi zmianami na forum informuję, iż ten temat w najbliższym czasie zostanie zamknięty, oraz usunięty – zarówno z tego działu, jak i z innych.
Głównymi powodami zamknięcia tematu są: Tworzenie się czaterii w działach modelowych; tworzenie podgrup danych modeli marki; utrudnione wyszukiwanie
W związku z tym proszę o dopisywanie się do pozostałych istniejących wątków
Watek sam w sobie nie jest glupi ,zeby ludzie na krotkie pytania odpisywali krotkimi odpowiedziami a nie kilkustronnym OT 
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców – Colin McRae
https://www.facebook.com/AutospaLuxuryCarSpa/
https://www.facebook.com/AutospaLuxuryCarSpa/
-
Some say..

- Od: 7 mar 2010, 23:07
- Auto: była:626 GF FS '98,
6 GG LF '02
jest: , NC LF '06
Audi A3 8P '06
I tak jest niezły burdel będzie jeszcze większy , mnie osobiście rozpier...... Pytanie o diesla nie w dziale diesla itd.
Powinny zostać
– benzynowe l3 l8
-ben AJ
-diesle
– nadwozie
– podwozie
Dorzucić
– elektrykę ,a resztę posprzątać czytelniejsze by było ,moja wizja
Dopisano czwartek, 9 stycznia 2014, 20:42:
Ps
-poradnik fotorelacje
– opinie
Powinny zostać
– benzynowe l3 l8
-ben AJ
-diesle
– nadwozie
– podwozie
Dorzucić
– elektrykę ,a resztę posprzątać czytelniejsze by było ,moja wizja
Dopisano czwartek, 9 stycznia 2014, 20:42:
Ps
-poradnik fotorelacje
– opinie
Proste są dla szybkich samochodów,zakręty dla szybkich kierowców. CMc.
Jakim smar użyć do wieloklinu kierownicy – smarowanie od strony kabiny pod pedałami ? Słyszałem że należy jakiegoś specjalnego użyć. Chciałem użyć zwykłego tawotu ale już teraz zwątpiłem czy jest do tego jakiś specjalny środek.

- Od: 5 sie 2013, 18:48
- Auto: Mazda CX-5 2.5 2019
haryb napisał(a):Jakim smar użyć do wieloklinu kierownicy – smarowanie od strony kabiny pod pedałami ?
Najgęstszy jaki znajdziesz, poważnie... Ten co stosuje ASO jest konsystencji np. pasty do butów
Mam nadzieję, że w przyszłym roku wystartuje zmodyfikowane forum z lepszą wyszukiwarką, tagami itp. Do tego czasu musimy się jeszcze pomęczyć.
Wątki przyklejone (szybkie pytania, opinie) zdecydowanie likwidujemy – wracając do założenia, że jeden problem, to jeden wątek. Osoby, które chcą po prostu niezobowiązująco pogadać zapraszam do działu Moto (rozmowy o motoryzacji) lub Hyde Parku.
Dziękuję za współpracę i pozdrawiam,
Paweł
Wątki przyklejone (szybkie pytania, opinie) zdecydowanie likwidujemy – wracając do założenia, że jeden problem, to jeden wątek. Osoby, które chcą po prostu niezobowiązująco pogadać zapraszam do działu Moto (rozmowy o motoryzacji) lub Hyde Parku.
Dziękuję za współpracę i pozdrawiam,
Paweł
the right man in the wrong place...
matthies napisał(a): o tyle Opinie uważam zdecydowanie że powinno zostać
nie zapowiada się na usuwanie tego wątku.
Jak na razie likwidowany będzie tylko wątek "szybkie pytania..."
no to mnie uspokoiłeś, ale po prostu odwołałem się do postu prezesa pawła
więc sam rozumiesz
no ae uspokoiłeś mnie, dzięki
Paweł napisał(a):Wątki przyklejone (szybkie pytania, opinie) zdecydowanie likwidujemy
więc sam rozumiesz
no ae uspokoiłeś mnie, dzięki

-
Moderator GJ

- Od: 10 cze 2012, 17:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Likwidowanie szybkich pytań to też w sumie taki sobie pomysł. Wyszukiwarka forumowa działa jak działa – ludzie szybciej dane zagadnienie znajdą szukając przez google na tym forum, A jak ktoś ma jakąś pierdołę to zawsze sie może zapytać tutaj
Ostatnio edytowano 11 sty 2014, 16:47 przez rdy, łącznie edytowano 1 raz