EDIT
Mam takie wgniecenia na drziach i chcialbym je jakos zlikwidowac. A najlepszy sposób to ..................

www.mazdaspeed.pl
kerov napisał(a):Proszę o nie usuwanie tematu gdyż szukałem na forum info i nie znalazłem więc takową ciężko znaleźć..
67igor1 napisał(a):kerov napisał(a):Proszę o nie usuwanie tematu gdyż szukałem na forum info i nie znalazłem więc takową ciężko znaleźć..
1. jest informacja... tylko trzeba ja wyszukac... jest w SRS- problemy z poduszka pasazera...
2. instrukcji obslugi, sie nie czytalo?![]()
3. napisze jeszcze raz:
w przedliftach trzeba miec specjalny fotelik i po jego zamontowaniu system sam wylaczy poduszke powietrzna pasazera...
na konsoli srodkowej masz kontrolke tego systemu... a skad wiadomo, ze wylaczone?
proste... kontrolka sie zapali... i tyle.
Ps. i na taki temacik chca kolega miec watek?![]()
nie. lacze z szybkimi pytaniami
kerov napisał(a):no właśnie i o to mi chodzi? wystarczy wyjęcie jakiegoś bezpiecznika
maselek napisał(a):Aj tam nie ma, na wszystko jest sposób
w przedliftach trzeba miec specjalny fotelik i po jego zamontowaniu system sam wylaczy poduszke powietrzna pasazera...
rozmawiamy tylko o legalnych mozliwsciach...
dobrzyn22 napisał(a):Ale nie wierzę,że można w M6 stosować tylko oryginalny fotelik
agnostyk napisał(a):Tak, ale niedokładnie o to mi chodziło – gdzieś po prostu widziałem wszystko o audia, włącznie z opisem wyłączania dźwięku i takie tam, ale ok... dzięki
kulca napisał(a):...co do pikania przyciskow ja mam w opcjach radia mozliwosc wylaczenia pikania (beep off)
foxx napisał(a):Wiem, że w wersji poliftowej ten dźwięk został przyciszony (akurat moja matula ma 6 z 2007r.), a u mnie jest cholernie głośno!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6