Mazda6 (GG / GY) – Szybkie pytania – WAŻNA INFORMACJA, STR.313
Witam!
Przymierzam się do usunięcia DPF w Mazdzie6 w firmie Marmar Serwis w Gliwicach (najbliżej).
Jeżeli ktoś korzystał z usług tej firmy, to bardzo proszę o opinię.
Przymierzam się do usunięcia DPF w Mazdzie6 w firmie Marmar Serwis w Gliwicach (najbliżej).
Jeżeli ktoś korzystał z usług tej firmy, to bardzo proszę o opinię.
-
Maz6
bieski napisał(a):rdy napisał(a):W przedliftach nie chodzi,
W wyjątkowych przypadkach chodzi. Był moduł mp3 do radia
Ano był, tylko po zobaczeniu jego ceny z rok temu gdzieś w zakamarkach internetu mi się odechciało – chcieli chyba tyle co za 5 xcarlinków
Witam,
Mam zamiar dołożyć mazdzie swiatla do jazdy dziennej, i potrzebuje schematu jak to podlaczyc
Schemat elektryczny, ew. porada kogos kto juz to zrobił.
Mazda 6 2005 Xenony.
Chce je podlaczyc tak aby sie swiecily zamiast xenonow w poz. Off.
Pozdrawiam
Pawel
Mam zamiar dołożyć mazdzie swiatla do jazdy dziennej, i potrzebuje schematu jak to podlaczyc
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Schemat elektryczny, ew. porada kogos kto juz to zrobił.
Mazda 6 2005 Xenony.
Chce je podlaczyc tak aby sie swiecily zamiast xenonow w poz. Off.
Pozdrawiam
Pawel
-
essco
Alo, mam szybkie pytanie do posiadaczy silnika L3 (2,3l) – jak szybko wam się silnik nagrzewa?
Chodzi mi np. od odpalenia auta po nocy do momentu ustawienia się wskazówki w połowie skali, chyba że ktoś może podać wartość odczytaną z OBD, to byłbym wdzięczny;)
Chodzi mi np. od odpalenia auta po nocy do momentu ustawienia się wskazówki w połowie skali, chyba że ktoś może podać wartość odczytaną z OBD, to byłbym wdzięczny;)
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Panowie czy ktoś kiedyś zakładam do Mazdy coś takiego lub widział jak to się sprawuje?
http://allegro.pl/swiatla-do-jazdy-dzie ... 26686.html
I jeszcze jedno jakiej marki Hidy polecacie?

I jeszcze jedno jakiej marki Hidy polecacie?
- Od: 9 lut 2013, 16:12
- Auto: Mazda 6 fl 2006rok 2.0 Benzyna
Czarna śliwka :)
Czesc jestem nowy na forum.
Mam pytanko:
Czy jak zalaczaja sie Wam wentylatory chlodnicy to odrazu oba naraz ? poniewaz bylem zmuszony wymienic chlodnice wraz z wentylatorami (uzywki) i zauwazylem,ze zalacza sie jedynie ten od prawej str patrzac z gory. Czy ten z lewej tez powinien sie zalczac czy moze zalacza sie on w struacji znacznie podniesionej temperatury ? jak to jest u Was ? bede wdzieczny za pomoc. Dzieki.
Mam pytanko:
Czy jak zalaczaja sie Wam wentylatory chlodnicy to odrazu oba naraz ? poniewaz bylem zmuszony wymienic chlodnice wraz z wentylatorami (uzywki) i zauwazylem,ze zalacza sie jedynie ten od prawej str patrzac z gory. Czy ten z lewej tez powinien sie zalczac czy moze zalacza sie on w struacji znacznie podniesionej temperatury ? jak to jest u Was ? bede wdzieczny za pomoc. Dzieki.
-
kulti
ok, dziekuje za szybka odp, bo juz sie balem,ze znowu czeka mnie demontaz 
Pozdrawiam kolege
Pozdrawiam kolege
-
kulti
Jakiś neutralizator rdzy / podkład epoxydowy wiążacy rdzę i na to najlepiej baranek bitumiczny.
Ewentualnie jak chcesz szybko i tanio, to pociągnij Hammerite'em – też nieźle zabezpieczy.
pozdro
Ewentualnie jak chcesz szybko i tanio, to pociągnij Hammerite'em – też nieźle zabezpieczy.
pozdro
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0