Części, które pasują z wersji europejskich do US spec.
Hehhe
,no sama szyba tyle,do tego ktos musi ci wyciac stara i wkleic nowa plus uszczelka. 
-
WisniaUs
To mam duży problem, akurat na Święta... Auto nie ma przejechanych 100 tys km a już takie usterki, z biegiem czasu raczej stwierdzam iż nie zakwalifikuje go do niezawodnych.
BTW. jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenia odnośnie wymiany sprzęgła od 3.0 to proszę o kontakt
BTW. jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenia odnośnie wymiany sprzęgła od 3.0 to proszę o kontakt
masz może gdzieś link w którym sklepie zamawiałeś ? byłem niedawno zobaczyć jak to dziś wygląda i stała się rzecz niesłychana. Pedał sprzęgła mi się wcisnął i tak już zostało.. tragedia
z góry dzięki za pomoc
z góry dzięki za pomoc
Tylna szyba pasuje idealnie od sedana eu ,koszt za używana nie wielki ,a w moim przypadku przyspieszyło odmrazanie szyb ,us jest dodatkowo dzielona pionowo nitkami grzewczymi ,eu nie
oryginał us 1600 nowa ,przynajmniej tak twierdził kolo co wymieniał .
Proste są dla szybkich samochodów,zakręty dla szybkich kierowców. CMc.
brodaM6 napisał(a):us jest dodatkowo dzielona pionowo nitkami grzewczymi
Moja nie jest!!!! A ty tak miales???????
-
WisniaUs
Ja też mam z tyłu pionowe nitki.
Na początku myślałem że te pionowe nitki to jest antena do radia bo tak miałem w poprzednim samochodzie ale tutaj antena jest osobno.
Na początku myślałem że te pionowe nitki to jest antena do radia bo tak miałem w poprzednim samochodzie ale tutaj antena jest osobno.
- Od: 11 lut 2014, 00:14
- Auto: Mazda 6
3.0 V6 223KM
2006r.