Mazda6 (GG / GY) – Szybkie pytania – WAŻNA INFORMACJA, STR.313
Carbona se szczel 

Co myślicie o takim spojlerze ? czy jest w ogóle sens coś takiego instalować (chodzi mi o trwałość), a może ktoś już próbował ?
Dodam, że pytałem w tunningu optycznym, ale jakoś nie ma odzewu, może tutaj znajdę kogoś kto przerabiał temat
- Od: 22 lip 2012, 14:58
- Auto: Była: Mazda 6 Sedan 2006 2.0 Pb 147 KM
Zigi86 napisał(a):Co myślicie o takim spojlerze ?
W porównaniu do oryginalnego kiepska jakość i śmierdzi chińczykiem
Jak kupisz to przygotuj się na kilka godzin z papierem ściernym coby go wyrównać trochę.
klosz obrysówek w A-specach jak sie go demontuje?,próbowałem podważyć cieniutkim śrubokretem ale mocno siedzi i boje żeby czegoś nie połamać
Proste są dla szybkich samochodów,zakręty dla szybkich kierowców. CMc.
bieski napisał(a):Wydaje mi się że jest on przykręcony od środka.
Masz rację wydaje Ci się
Od środka są zaczepy.
Zmieniasz na dymione?
-
Grucha
Czyli co mocno je trzeba podwazyć i powinny wyskoczyć? czy trzeba dostać sie do nadkola,pytam bo już se biedy dziś narobiłem, nie dużej ale ułamany zaczep klapki filtra kabinowego jest
,nie niezmieniam na dymione ,nie mam w nich żarówek i chciałbym je tam wsadzić. 
Proste są dla szybkich samochodów,zakręty dla szybkich kierowców. CMc.
Odepnij nadkole i spróbuj , ja za pierwszym razem wyjmowałem filtr i wyjmowałem je od góry ale przy okazji robiłem z nich kierunkowskazy więc potrzebowałem przestrzeni.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Grucha
Na postoju, po dwóch nocach na dworzu przy plusowej temperaturze w chwili ruszenia i dodania gazu strzeliło mi z rury wydechowej. Przed tym wciskając gaz samochód nie chciał ruszyć, dopiero jak strzeliło to ruszył. Póżniej już nic niepokojącego. Czego może to być objaw?
Wcześniej też mi się tak zdażyło, ale przy tych wysokich ujemnych temperaturach...
Wcześniej też mi się tak zdażyło, ale przy tych wysokich ujemnych temperaturach...
Mam problem z hamulcami w M6 2002r, 2,3 silnik, lewy tył
Podobno zapiekł się tłoczek i nie można go zruszyć, mechanik mówi ze te tłoczki w tym zacisku są niewymienne. Czy tak jest??
Ile kosztuje nowy zacisk, i gdzie go kupić i orginał czy zamiennik i jakiej firmy
Podobno zapiekł się tłoczek i nie można go zruszyć, mechanik mówi ze te tłoczki w tym zacisku są niewymienne. Czy tak jest??
Ile kosztuje nowy zacisk, i gdzie go kupić i orginał czy zamiennik i jakiej firmy
- Od: 19 lip 2012, 20:48
- Auto: Mazda 6, 2002r, silnik 2,3
marcinos --> viewtopic.php?f=60&t=95454
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04