Mazda6 (GG / GY) – Szybkie pytania – WAŻNA INFORMACJA, STR.313
Hubix napisał(a):
Ten K2869 to Mosfet z tego co widzę w SMD.
Nie wiem gdzie go potrzebujesz i czy się zmieści ale wepchnąłbym tam np. BUZ10 za 4zł.
Dzięki Hubix, potrzebuje go do modułu oświetlenia,już kiedyś opisywałem obiawy ale czasu człowiek nie ma ,a jak już ma to cześć cieżko dostać jak sie człowiek nie zna .
– brak świateł w podsufitce z tyłu tylko na door ,normalnie śmigają.
-jak zapomniałem wyłączyć świateł mijania wyłączały sie same po jakimś czasie ,a teraz piszczy jakiś brzeczyk.
obiawy wskazywały by na tranzystor z modułu oświetlenia.

Proste są dla szybkich samochodów,zakręty dla szybkich kierowców. CMc.
A ja mam takie pytanko: Jaka u was na wyświetlaczu jest średnia prędkość? Ja przejechałem 15000km i jak na razie średnia prędkość u mnie wynosi 51km/h. Praktycznie stoi w miejscu, nic się nie zmienia. Czy to możliwe, że tak to wychodzi akurat? Jestem strasznie ciekaw jak to u Was jest?
- Od: 26 lip 2011, 10:06
- Auto: Mazda 6 Executive '07 GG 2.0 147KM LPG Stag 300 Premium
srebrna Mazda 6 GY z 2003 roku, słupki wyglądają cokolwiek nieciekawie po prawie 10 latach.
Ktoś coś z tym robił?
Zastanawiam się nad zajęciem się tym na wiosnę i czy lepiej okleić (biały, czarny mat, czarny połysk), czy pomalować?
Ktoś coś z tym robił?
Zastanawiam się nad zajęciem się tym na wiosnę i czy lepiej okleić (biały, czarny mat, czarny połysk), czy pomalować?
Paweł
Witam potrzebuje szybkiej odpowiedzi na temat M6 z 2003 roku sedan. Chodzi o to czy zderzak z hatchback bedzie pasowal do sedana. Na allegro znalazlem dobry zderzak ale nie jestem pewien czy bedzie pasowac wygladowo sa bardzo podobne
- Od: 15 lip 2012, 21:56
- Auto: M6 GG '03, Diesel 136KM
ralfvip napisał(a):A ja mam takie pytanko: Jaka u was na wyświetlaczu jest średnia prędkość? Ja przejechałem 15000km i jak na razie średnia prędkość u mnie wynosi 51km/h. Praktycznie stoi w miejscu, nic się nie zmienia. Czy to możliwe, że tak to wychodzi akurat? Jestem strasznie ciekaw jak to u Was jest?
po warszawie więcej niż 35 nigdy mi się nie udało zrobić
Po trasie miewałem czasem po 80
Swoop napisał(a):srebrna Mazda 6 GY z 2003 roku, słupki wyglądają cokolwiek nieciekawie po prawie 10 latach.Ktoś coś z tym robił?Zastanawiam się nad zajęciem się tym na wiosnę i czy lepiej okleić (biały, czarny mat, czarny połysk), czy pomalować?
Ale o co chodzi?
karol556 napisał(a):(dobra rada dla wszystkich: nauczcie zony parkowac)
ja nie muszę bo nie mam

Sprzedam części;
Mazda xedos 6 v6
Mazda 626 1.8-2.0
Mazda xedos 6 v6
Mazda 626 1.8-2.0
ralfvip napisał(a):A ja mam takie pytanko: Jaka u was na wyświetlaczu jest średnia prędkość?
ja teraz mam ok 35. raz tylko miałem 106 z odcinka 340 km , ale za to , to mi przyjdzie osobista pocztówka... takze nie przejmuj sie, trzeba naprawde duzo pojezdzic szybciej zeby srednia wskoczyla, poniewaz jak nazwa wskazuje, jest to srednia. jak chcesz to zmienic, to po prostu wyzeruj i naliczy ci nową srednią
Swoop napisał(a):srebrna Mazda 6 GY z 2003 roku, słupki wyglądają cokolwiek nieciekawie po prawie 10 latach.Ktoś coś z tym robił?Zastanawiam się nad zajęciem się tym na wiosnę i czy lepiej okleić (biały, czarny mat, czarny połysk), czy pomalować?
przede wszystkim na pewno dobra konserwa!! i osobiscie mysle ze lepiej pomalowac, ale tez nie do konca rozumiem w czym rzecz, daj jakies foty.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Panowie, Mazda z 2003r w CITD będzie miała jakiś czujnik kończących się klocków, jakiś monit na kokpicie?
- Od: 22 sty 2013, 15:42
- Auto: Mazda 6
2003r
CITD 2.0
A jeszcze jedno, mam 190 tys nakręcone na dieslu 2.0 CITD 136 KM, Dexelia 5w30 będzie ok?
- Od: 22 sty 2013, 15:42
- Auto: Mazda 6
2003r
CITD 2.0
matthies napisał(a):przede wszystkim na pewno dobra konserwa!! i osobiscie mysle ze lepiej pomalowac, ale tez nie do konca rozumiem w czym rzecz, daj jakies foty.
chodzi mi o słupek B w kombi (zdjęcie poglądowe zapożyczone). Tam na drzwiach przy słupku jest czarny mat który u mnie jest wypłowiały i nie wygląda najlepiej. Okleić czy pomalować?

Paweł
zależy co ci się bardziej podoba. moze oklej sobie najpierw jednym, a pozniej drugim i bedziesz wiedzial
to rzecz gustu, auto twoje, wiec wg gustu powinno najbardziej podobać się tobie 
ja osobiście poszedłbym w połysk.
ja osobiście poszedłbym w połysk.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04