Mazda6 (GG / GY) – Szybkie pytania – WAŻNA INFORMACJA, STR.313
Witam kolegów,
Od jakiegoś czasu słyszę nieprzyjemne brzęczenie w okolicach przedniego słupka od strony kierowcy
. Jest to szczególnie odczuwalne na delikatnych nierównościach drogi. Brzęczenie przypomina wpadanie w rezonans dwóch kawałków plastiku (np jakaś kostka) Czy ktoś spotkał się z takim problemów i sobie poradził? Z góry dziękuje za każdą podpowiedź, ponieważ zaczyna te brzęczenie mnie trochę denerwować. Lubię mieć ciszę i spokój
Pozdrawiam
Rafał
Od jakiegoś czasu słyszę nieprzyjemne brzęczenie w okolicach przedniego słupka od strony kierowcy
Pozdrawiam
Rafał
- Od: 8 wrz 2012, 09:17
- Auto: Mazda 6 FL 2006r 121KM
Od jakiegoś czasu borykam sie z palącym checkiem powód uboga mieszanka gazu,poza palącą sie kontrolką nie odczówam obiawów błędu,ale wczoraj mnie zaskoczyło autko, zatankowałem /pb odpalam M ,a tu check zgasł i momentalnie jakby sie zadławił silnik ale nie zgas, po 1-2s wrucił do podstawowych obrotów,check nie palił sie dobre pół godziny jak smigałem po miasteczku,przy ponownym rozruchu już był.
Proste są dla szybkich samochodów,zakręty dla szybkich kierowców. CMc.
Witam wszystkich.
zastanawiam sie jak prezentuje sie 6-stka na felgach 18" i niskim profilu. Mam moze ktos z was tak u siebie?. bo nie wiem na co sie zdecydowac czy czarne felgi, srebrne, z rantem.
Kolor mojej to czarny metalic. 
- Od: 4 sty 2013, 14:51
- Auto: Mazda 6 2007r.
2.0 diesel wersja TS
Witam,
Koledzy mam prośbę czy może mi ktoś podesłać w Instrukcję obsługi w pdf na grzkan83@o2.pl.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Koledzy mam prośbę czy może mi ktoś podesłać w Instrukcję obsługi w pdf na grzkan83@o2.pl.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
- Od: 11 lip 2012, 15:01
- Auto: Mazda 6 2.0 Benzyna GG\GY 2003r. + LPG Stag4
Witam. Zastanawiam sie czy felgi z rx-8 normalnie podchodza do 6-stki?. czy trzeba cos zmieniac, sie bawic?.
aa to link do pobrania instrukcji: http://www.mediafire.com/?u9sattlfgtcoie1 pozdrawiwam
aa to link do pobrania instrukcji: http://www.mediafire.com/?u9sattlfgtcoie1 pozdrawiwam
- Od: 4 sty 2013, 14:51
- Auto: Mazda 6 2007r.
2.0 diesel wersja TS
Panowie, czy to możliwe, że oba podgrzewane lusterka padły jednocześnie? Jeśli tak to jest to ekstremalna tandeta o trwałości chińskiej zabawki. Nie wiem kiedy to się stało, dziś wrócił śnieg i lód, włączam ogrzewanie szyby – kilka chwil i szyba odmrożona, lusterka dalej w lodzie po dojechaniu do celu i zimne przy dotykaniu. Sprawdziłem bezpiecznik – jest cały. Chyba, że może jest gdzieś jeszcze jeden z tym związany oprócz numerku 4 w skrzynce koło nóg kierowcy?
PS. Brakuje na forum emotki wyrażającej złość i wku^&^&ie
PS. Brakuje na forum emotki wyrażającej złość i wku^&^&ie
- Od: 5 lut 2012, 00:41
- Auto: Mazda 6, 2002
L3 2.3 166KM
pod autem duży wyciek, poza tym piszczy coś z prawej strony jakby i trzeszczy na parkingu jak się kierownica kręci.
nie mam za bardzo mozliwosci zajrzec pod. czy moge podjechac na kanał, czy najpierw kupić płyn i dolać i dopiero wyruszać w drogę ? nie chce czegoś zajechać
w zbiorniczku wydaje mi się, że jest max, czy to może być mylące ?
nie mam za bardzo mozliwosci zajrzec pod. czy moge podjechac na kanał, czy najpierw kupić płyn i dolać i dopiero wyruszać w drogę ? nie chce czegoś zajechać
w zbiorniczku wydaje mi się, że jest max, czy to może być mylące ?
- Od: 13 wrz 2012, 00:33
- Auto: M6 2.0 PB LB FL 2005
matthies napisał(a):@ k@m!l, o jakim płynie i zbiorniczku mówisz????
Płynu wspomagania.
Z tego co pamiętam to są pompy mimośrodowe. Przy napełnianiu, a następnie odpowietrzaniu układu wspomagania niezwykle ważne jest, aby pompa nie pracowała na sucho (bez oleju).
Tu reszta http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=60&t=57615&hilit=wspomaganie