mnieteczek napisał(a):Sprzęt jest na systemie Windows CE 5.0 z prockiem 400mhz
dlatego wlasnie zapraszalem do poszukania odpowiedniego watku
www.mazdaspeed.pl
mnieteczek napisał(a):Sprzęt jest na systemie Windows CE 5.0 z prockiem 400mhz
watz napisał(a):Znalazlem:
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=40560&p=2223371&hilit=GPStar#p2223371
Podziekował
Fajna sprawa, ale nie wiem czy bym sie nie bał zostawić jak na wierzchu w samochodzie.
goran napisał(a):""Glow plug control circuit"
Wojtek napisał(a):goran napisał(a):Czy to oznacza, że spalona jest świeca żarowa
nie bardzo... bardziej mi pasuje to do "klejenia" sie przekaznika tego obwodu...
Wojtek napisał(a):goran napisał(a):""Glow plug control circuit"
uszkodzenie w obwodzie sterowania swiecami...![]()
btw.
a sprawdziles to?Wojtek napisał(a):goran napisał(a):Czy to oznacza, że spalona jest świeca żarowa
nie bardzo... bardziej mi pasuje to do "klejenia" sie przekaznika tego obwodu...
no i?
CLAU napisał(a):Czy tylna fabryczna lampka bagażnika, notabede chyba identyczna była we fiacie 126p, gaśnie po zamknięciu klapy jesli jej przełącznik przestawimy aby się paliła ? Czy ciągle się pali ?
mahosss napisał(a):CLAU napisał(a):Czy tylna fabryczna lampka bagażnika, notabede chyba identyczna była we fiacie 126p, gaśnie po zamknięciu klapy jesli jej przełącznik przestawimy aby się paliła ? Czy ciągle się pali ?
Jest prosty sposób zeby to sprawdzićzostaw w bagażniku telefon z wlączoną kamerą i zamknij klape i Madzie. Bedziesz pewny na 100 % . Pozdro
CLAU napisał(a):Dzięki za rady Panowie, może nie użyje kamery ale złożę kanapę a potem zamknę auto i przez szybę będzie widać co tam w bagażniku się dzieje.
Pytam bo jeśli samo się wyłacza to będzie łatwiej podłaczyćjakąś dodatkową lampkę do bagażnika, która nie będzie non stop dawać światło w puste bo szkoda jej i prądu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6