Mandey napisał(a):więc po weekendzie do sklepu i po klocki
ale mimo wszystko sprawdź najpierw
www.mazdaspeed.pl
dobrzyn22 napisał(a):czyli ogólnie ten pseudo mechanik Cię oszukał...A jeżeli nie, to niech przedstawi jakieś papiery, że był tym autem na regeneracji DPF...
dobrzyn22 napisał(a):Piszesz 1,5tys za regenerację,ale ogólnie zapłaciłeś 2,3 tys, wiec za co ta reszta![]()
dobrzyn22 napisał(a):PS. jakbyś poczytał wątek o usuwaniu DPF ,to byś wiedział,że to nie takie proste i nie ma wielu firm na razie u nas(PL), które skutecznie się tym zajmują(choć ich przybywa)
dobrzyn22 napisał(a):dobrze Ci idzie
kmieta napisał(a):co musi się zadziać, żeby światła się wyregulowały?
maselek napisał(a):odpal światła, potem odpal fure, światła zabanglają
kmieta napisał(a):hmm, muszę sprawdzić bo faktycznie zapalam światła już na odpalonym silniku
Zigi86 napisał(a): od czego to zależy ?
Zigi86 napisał(a): mazdy 6 sedan po fl mają z tyłu wycieraczkę, a niektóre nie ?
ignaś82 napisał(a):witam mam pytanie ostatnio podczas jazdy zapaliły mi się kontrolki "kontroli trakcji i silnika " żadnych zmian w pracy silnika nie było zatrzymałem moją mazdę i wypiąłem przewód plusowy od akumulatora kontrolki już się nie palą może mi ktoś odpowiedzieć na pytanie co mogło być przyczyną zapalenia sie tych kontrolek z góry dzięki za informację
ignaś82 napisał(a):podczas jazdy zapaliły mi się kontrolki "kontroli trakcji i silnika "
Zigi86 napisał(a):Czy Mazda Polska ma obowiązek udostępnienia mi wszelkich wpisów w systemie dot. mojego auta? czy jest to bezpłatne ? czy trzeba podjechać do serwisu, czy wystarczy VIN mailowo ?
qasu123 napisał(a):benzyne 2.0 z początku roku w dobrym stanie dostane do 20tyś?
qasu123 napisał(a):Piszą, że M6 ma troche twardsze zawieszenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6