http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=60&t=72514&hilit=problem+klima
PS. co to ma oznaczać,że klima jest zapchana-co się konkretnie zapchało

www.mazdaspeed.pl
Husarz napisał(a):dość dziwnie poczyniał, znalazłem za schowkiem, podłączony osprzęt do 'hand free Parrota' z urwanym w połowie kablem od wyświetlacza – nerwus?
Wojtek napisał(a):Husarz napisał(a):dość dziwnie poczyniał, znalazłem za schowkiem, podłączony osprzęt do 'hand free Parrota' z urwanym w połowie kablem od wyświetlacza – nerwus?
albo ktos chcial zamaskowac powiazanie auta z leasingiem... auto flotowe?![]()
ps. Twoj profil pusty... skad jestes? moze wlasnie niedaleko ciebie jest ktos... kto moze pomoc
Husarz napisał(a):Niestety nie było pilota, wiem jednak że większość Mazd posiada. Auto oczywiście ma centralny zamek. Ale czy będzie miało 'odbiornik pilota'?
Husarz napisał(a):czy jest możliwość aby sprawdzić czy taki moduł mam zamontowany?
Husarz napisał(a):A jeśli tak, to czy wystarczy dokupić klucz z ebay/allegro i go przekodzić?
Husarz napisał(a):Wątpię aby ktoś taki w mojej okolicy się znalazł![]()
Husarz napisał(a):Dziękuję za odpowiedź.
Pomóż mi proszę zrozumieć, dlaczego kupno używanego kluczyka na aukcji (~10euro) i przekodowanie go będzie droższe od wymiany centralki + nowego kluczyka?
Gdzie znajduje się centralka? Zlokalizowałbym ją chętnie i spisał jakiś numer.
Edit:
A jeśli Twoja porada zostanie poparta, to czy taki zestaw pójdzie: http://www.ebay.co.uk/itm/REMOTE-KEYLES ... 4aa88de29f ?
matixon napisał(a):Pytano: Jak ma się pranie/czyszczenie foteli zarówno kierowcy jak i pasażera do mat grzewczych montowanych w tych fotelach?. Chciałbym potraktować te fotele sprzętem Karcher'a, coby je troszkę odświeżyć. Tylko boję się że foteliki po tym zabiegu przestaną grzać ;/.
Misiek69 napisał(a): radzę uważać na matę wykrywającą obecność pasażera ta niestety czyszczenia foteli mi nie przetrzymała
stromba napisał(a):
witam. przymierzam sie do kupna mazdy 6 2.0 benzyny, moze mi ktos powiedziec co to jest to zaznaczone na czerwono, bardzo duzo aut ma to , warto taka kupic ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6