Co to za żarówka?
www.mazdaspeed.pl
matrix5 napisał(a):Czy wie ktoś jaki jest numer katalogowy wykładziny podłogowej do Mazdy 6 2007 wersja UK Sedan
Wojtek napisał(a):matrix5 napisał(a):Czy wie ktoś jaki jest numer katalogowy wykładziny podłogowej do Mazdy 6 2007 wersja UK Sedan
ebay lub Mazda accesories
tez online...
matrix5 napisał(a):zukam i nie mogę tego znaleźć w necie i nie wiem jaki numer katalogowy ma ta wykładzina. Chodzi mi o całą wykładzinę podłogi , a nie o dywaniki.
smile napisał(a):matrix5 napisał(a):zukam i nie mogę tego znaleźć w necie i nie wiem jaki numer katalogowy ma ta wykładzina. Chodzi mi o całą wykładzinę podłogi , a nie o dywaniki.
4 posty wyżej masz podany link, klikasz na niego. Następnie klikasz na Mazda 6 (pierwszy od prawej w górnym rzędzie) i wybierasz model po roczniku. W kolejnym etapie klikasz na Protection a dalej to już dziecko by sobie poradziło nawet.
matrix5 napisał(a):Chodzi mi o wykładzinę którą jest pokryta cała podłoga auta
Grzyby napisał(a):Jedynie kontakt z ASO mogę zaproponować.
matrix5 napisał(a):Dzięki Wojtek za numer katalogowy.
W ASO cena w Polsce jest zaporowa.
Pozostaje mi szukać używanej wykładziny na jakimś szrocie lub jakiegoś angielskiego rozbitka.
Jeśli ktoś miałby namiar na taka wykładzinę w wersji UK ,to proszę o kontakt na pm.
tonidriver napisał(a):na allegro gostek o nicku Noderos rozbiera 6 stki na części. Ma tego sporo i przeważnie angliki.
smile napisał(a):A tak z ciekawości... W jakim celu ją wymieniasz?
smile napisał(a):A jak wygląda reszta auta? Zazwyczaj jak ktoś nie dba o wnętrze to i o resztę auta także nie bardzo...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6