-JohnnY- napisał(a):Jak dobrze pamiętam to 5,6l. z wymianą filtra w mazdzie 2.0 121KM
chyba równe 5
A Ty się Wojtek nie śmiej,bo nie takie Asy się zdarzały
www.mazdaspeed.pl
-JohnnY- napisał(a):Jak dobrze pamiętam to 5,6l. z wymianą filtra w mazdzie 2.0 121KM
Pawciu napisał(a):Witam
Chłopaki chciałem zapytać jak to jest u was z parowaniem szyb. Pogoda jest jaka jest i zauważyłem,że te [jakie?] boczne za pasażerami mam wciąż białe zaparowane a przednia odparowuje po lewej stronie o wiele dłużej niż reszta powierzchni. Myślę już czy czasem nie mam tam nic zapchane. Co mówicie ,macie jakieś sugestie i pomysły
Ps. Kabinowy wymieniałem rok temu
siemek55 napisał(a):Pawciu napisał(a):Witam
Chłopaki chciałem zapytać jak to jest u was z parowaniem szyb. Pogoda jest jaka jest i zauważyłem,że te [jakie?] boczne za pasażerami mam wciąż białe zaparowane a przednia odparowuje po lewej stronie o wiele dłużej niż reszta powierzchni. Myślę już czy czasem nie mam tam nic zapchane. Co mówicie ,macie jakieś sugestie i pomysły
Ps. Kabinowy wymieniałem rok temu
Dodam tylko ze warto posprzątać autko. Piasek w dywanikach bardzo "lubi" wilgoć, którą później ciężko "odparować".
bisek napisał(a):Proszę jeszcze o jakiś link z instrukcją obsługi do mojej madzi z roku 2003 silnik 2.odiesel(direct injection) chodzi mi dikładnie gdzie uzupełnia się płyn do wspomagania sprzegła
ruper_323f napisał(a):Panowie, trochę polatałem moją 6 tką po wioskowych drogach i coś puka w przednim zawieszeniu od strony pasażera, jazda na wprost. Jak wjeżdżam w głęboką ale łagodną dziurę po kałuży to nic, ale jak np jadę po płytach betonowych i tam są nierówności na połączeniach płyt, to łup,łup łup. Ale głośno jak szlak, nie metalicznie tylko głuchy stuk. Macie jakiś pomysł?
dobrzyn22 napisał(a):wystarczy wpisać w wyszukiwanie "stuki w zawieszeniu"...
lukaszm napisał(a):hmm.. mam pytanko otóż miałem okazję dziś śmigać M6 '04 i w przeciwieństwie do mojej M3 '05 w M6 sprzęgło jest krótsze "płytkie" wszystkie 6 tak mają?
Pawciu napisał(a):dobrzyn22 napisał(a):wystarczy wpisać w wyszukiwanie "stuki w zawieszeniu"...
a jak się wpisze to wychodzi 1 wyniki to Twój dobrzyn
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6