A chętni na takie zabiegi są. Więc dla mnie to nie szkoda czasu i pieniąchów a przemyślane działanie dla ich uzyskania
P.S. Nie używam wody do mycia. Nigdy.
www.mazdaspeed.pl
Grzyby napisał(a):Pod maską (z racji świadczonych usług) mam pokazówkę dla klientów.
A chętni na takie zabiegi są. Więc dla mnie to nie szkoda czasu i pieniąchów a przemyślane działanie dla ich uzyskania
P.S. Nie używam wody do mycia. Nigdy.
Lorento napisał(a):ps. wyglancowany japoński silnik od razu mnie odrzuca. To ma być pordzewiały, umamrany kurzem, suchy jak pieprz, regularnie serwisowany motor i tyle....
adamb napisał(a):ma halogeny bo wlacznik jest pomiedzy regulacji wysokosci swiatel i jasnosci podswietlania instrumentow
Grzyby napisał(a):adamb napisał(a):ma halogeny bo wlacznik jest pomiedzy regulacji wysokosci swiatel i jasnosci podswietlania instrumentow
Od kiedy włącznik przeciwmgielnych PRZEDNICH był w tamtym miejscu?
Chętnie się dowiem, bo z tego co wiem był w manetce od kierunków (pierścień miał 2 pozycje) – mam tak u siebie i identycznie jest w innych M6 jakie widziałem.
mpsoft napisał(a):1) Przeglądając oferty spotykam się z czujnikami parkowania – z lektury forum wiem ze to się bardzo przydaje zwłaszcza przy kombi.
Moje pytanie odnosi się do tego czy oryginalnie montowany czujnik parkowaania-tj czujnki z tyłu auta wbudowane w zderzak powinny być w kolorze nadwozia czy czarne też są oryginalne ?
Z tego co doczytałem były prowadzone w Niemczech akcje dorzucania tych czujników w ASO.
Lorento napisał(a):Grzyby W M6 w starej budzie funkcjonowały dwa niezależne systemy p-mgły. Manetkowy+lampki w zespół. Przyciskowy – w wolne miejsce przełacznika po lewej stronie kiery+hale w otwory w zderzaku. Oba rozwiązania sa fabrik. Hale w zderzaki nie były wkładane w dieslach, z wiadomego powodu.
mpsoft napisał(a):wierze Adminowi(wiem wiem pachnie wazeliną
)
nie kupilem i nie jade ogladac.mozna powiedziec ze rezygnuje z PL rynku.sami handlarze,oszusci lub wiaty przystankowe – patrz np wątek : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=35&t=36484&start=480 na samym dole
skoro auto w DE rocznik 2003 (benzyna 2.0 automat kombi) kosztuje okolo 30 tys to pytam jakim cudem handlarz sprowadza i sprzedaje za 25-27 ? ? ? co on jakas Matka Terasa czy Caritas ?
a gdzie oplaty i wszystko inne ?
wole wydac wiecej i wiedziec ze nie byl dzwon (poprzednie moje bylo i wiem ze wszystko wychodzi chocby najlepiej zrobione)
z Madzia 6 w git stanie na PL rynku aut do sprzedania to troszke mam wrazenie ,ze jak z Yeti
kazdy slyszal ale nikt nie widzial
pewnie sie zdarzaja – chcetnie odkryje taki diament w wymienionej konfiguracji
czy popadlem w szaleństwo czy może mam racje ? pytanie do znawców tematu – ja nadal czuję się "lajkonikiem"
i jeszcze pytanie – krzyzujcie – nie znalazlem ...
bose – w ogloszeniach czesto spotykam sie ze jest – to znaczy jest taki napis na drzwiach
ale z tego co doczytalem to tylko same glosniki
pelen zestaw bose jest ze zmieniarka i pilotem jak na zalaczonym obrazku tak ? czy warto sie o niego bardzo bic ?
pozdrawiam wszystkich szczesliwych posiadaczy
zapalony poszukiwacz wlasnej Madzi
alf28 napisał(a):Lorento napisał(a):Grzyby W M6 w starej budzie funkcjonowały dwa niezależne systemy p-mgły. Manetkowy+lampki w zespół. Przyciskowy – w wolne miejsce przełacznika po lewej stronie kiery+hale w otwory w zderzaku. Oba rozwiązania sa fabrik. Hale w zderzaki nie były wkładane w dieslach, z wiadomego powodu.
to widać ja mam trzeci system. Manetka+hella w zderzak
Lorento napisał(a):W M6 w starej budzie funkcjonowały dwa niezależne systemy p-mgły. Manetkowy+lampki w zespół. Przyciskowy – w wolne miejsce przełacznika po lewej stronie kiery+hale w otwory w zderzaku. Oba rozwiązania sa fabrik. Hale w zderzaki nie były wkładane w dieslach, z wiadomego powodu. Są to informacje z tego forum, sprzed około 3 lat.
faktycznie to nie hellaPankuba napisał(a):alf28 napisał(a):Lorento napisał(a):Grzyby W M6 w starej budzie funkcjonowały dwa niezależne systemy p-mgły. Manetkowy+lampki w zespół. Przyciskowy – w wolne miejsce przełacznika po lewej stronie kiery+hale w otwory w zderzaku. Oba rozwiązania sa fabrik. Hale w zderzaki nie były wkładane w dieslach, z wiadomego powodu.
to widać ja mam trzeci system. Manetka+hella w zderzak
Tyle, że tu była chyba mowa o tym, jakie systemy robiono fabrycznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6