Mazda6 (GG / GY) – Informacje i opinie o modelu
Dodatkowo łączenie nadkoli warto by było sprawdzić 
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Ok, chodziło mi jakiś margines poniżej którego raczej nie mam co liczyć na dobrą sztukę, na allegro nawet za 9000 zł są przecież takie Mazdy, tyle że kombi. Oczywiście forum mam przewertowane jeśli chodzi o to na co zwracać uwagę etc., nie miałem po prostu pewności co do tego po ile te auta (a nie reanimowane trupy) realnie chodzą. Dzięki za info.
- Od: 16 lis 2015, 21:05
ogłoszenia i sprzedających oceniamy tutaj: viewforum.php?f=35
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Przymierzam sie do 6tki w kom i.Niestety ale mam malo czasu a największy wybór jest wersji 1.8 120hp.Czy ten silnik jest wystarczający do tego auta?nie spodziewam sie fajerwerków,zalezy mi bardziej zeby np na autostradzie prędkość podrozna 140-150 nie byla dla niego wyzwaniem i nie byla meczaca dla silnika i mojego ucha
Czy roznica w stosunku do 2.0 (odczuwalna )jest duza?bo na papierze to "tylko" niecala sekunda w sprincie do setki.
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
witam.
prosze o pomoc, ktorym korkiem wlewamy plyn chlodzenia ? tym po prawej czy tym po lewej ? ?
i ktory zbiorniczek jest od plyny wspomagania kier. ?

prosze o pomoc, ktorym korkiem wlewamy plyn chlodzenia ? tym po prawej czy tym po lewej ? ?
i ktory zbiorniczek jest od plyny wspomagania kier. ?

-
marnow
Ten po prawej jest od chłodnicy, powinien być pełny.
Ten po lewej od zbiorniczka wyrównawczego, jest zaznaczone ile powinno być płynu.
Ja dolewam na zimnym silniku do zbiorniczka – ale jeśli w chłodnicy jest mało to tam też.
Od wspomagania – ten obok akumulatora po lewej.
Ten po lewej od zbiorniczka wyrównawczego, jest zaznaczone ile powinno być płynu.
Ja dolewam na zimnym silniku do zbiorniczka – ale jeśli w chłodnicy jest mało to tam też.
Od wspomagania – ten obok akumulatora po lewej.