siemek55 napisał(a):może w klekotach, w benzynie zaraz po odpaleniu obroty wynoszą w granicach 1,5krpm'ow
racja, nie zauważyłem, że o benzyniaka chodzi
www.mazdaspeed.pl
siemek55 napisał(a):może w klekotach, w benzynie zaraz po odpaleniu obroty wynoszą w granicach 1,5krpm'ow
lordxam napisał(a):Dodam ze jestem z Torunia, moze ktos zna z tych okolic jakiegos miechanika który mogłby to rzetelnie wykonać?
dobrzyn22 napisał(a):podbijanie raczej Ci nie pomoże... a można wiedzieć, po co Ci w ogóle te info(pytam, bo może jest inny sposób, żeby pomóc)
PS. spróbuj różnych dekoderów VIN- może trafisz na taki, który wyświetli Ci o jakie kolory chodzi...
andrzej1234 napisał(a):A druga sprawa, to czy normalne jest że przy ruszaniu samochód nie jest zrywny?Wczesniej jezdziłem mniejszym i lżejszym o 500kg, 90-konnym autem(też diesel) i nie powiem że fajnie sie nim ruszało spod świateł, a madzia po mimo większej mocy jest taka hmm... lekko mówiąc "normalna".Jak już wejdzie na obroty w trasie to nie ma porównania.Może to tylko takie moje odczucie czy wy też tak macie?/ Diesel 2003r. 121km
andrzej1234 napisał(a):jeździłem na DSC Off no i może jest jakaś różnica, ale d... nie urywaZaspokoiłem tylko swoją ciekawość, bo nie zamierzam jeździć jak młody gniewny...
Jeszcze jedna sprawa, czy w serwisie Mazdy po odczytaniu nr Vin, powiedzą mi kiedy wymieniany był rozrząd?Jeśli tak to może jest tu ktoś kto mógłby mi go odczytać pod kątem rozrządu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6