poprawiam link

www.mazdaspeed.pl
dobrzyn22 napisał(a): KrzychuM6 napisał(a):na lekkich wybojach trze mi kolo o nadkole, a nawet zdarzylo sie ze podwoziem o asfalt zahaczy
to nie jest normalne...nie masz obniżanego zawieszenia, albo założonych szerszych opon/felg
bieski napisał(a):klajgus napisał(a):ale benzyna 2.0 to inna bajka, tu mazda brała garściami od forda .
Była już dyskusja na ten temat na forum. Ford brał od MazdyDuratec jest zrobiony z MZR.
CLAU napisał(a):nigdy fordowskiego silnika robionego przez amerykanów do Mazdy nie wkładano.
Heh ciekawe skąd jest 3.0 v6 w 6 ?
KrzychuM6 napisał(a):dobrzyn22 napisał(a): KrzychuM6 napisał(a):na lekkich wybojach trze mi kolo o nadkole, a nawet zdarzylo sie ze podwoziem o asfalt zahaczy
to nie jest normalne...nie masz obniżanego zawieszenia, albo założonych szerszych opon/felg
Wlasnie mam opony 15" 195/65.
Czy obnizane... Po czym to poznac? Jak bede mial chwile czasu to wrzuce zdjecia jak wygladaja te sprezyny w aucie...
Zigi86 napisał(a):czy można założyć do mazdy 6 2006 r opony zimowe na felgach 14?
narath napisał(a):A tym czasem, zaślepki na halogeny nie są "przewiewne". Pod pseudo kratką jest jednolity plastik.
Czy ja coś źle zrozumiałem czy o co tu chodzi?
CLAU napisał(a):Ostatnio sciągałem zderzak w swojej M6 benzynowej i tam kratki nie są przewiewne
narath napisał(a):Myślicie, że powinienem takie otwory ponawiercać?
rdy napisał(a):... 650KM
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6