Mirek napisał(a):wszystko zależy czy jeździsz głównie w trasie czy w mieście, do miasta zdecydowanie się nie nadaje.
ja bym to okreslil tak:
a wszystko zalezy od tego jak Ty jezdzisz...
www.mazdaspeed.pl
Mirek napisał(a):wszystko zależy czy jeździsz głównie w trasie czy w mieście, do miasta zdecydowanie się nie nadaje.
dexter1515 napisał(a):podepnę się żeby nie zakładac nowego tematu
podczas testu zegarów (metoda przytrzymania pstryczka od kasowania przebiegu + przekręcenie zapłonu) zapalają się różne lampki, między innym TCS OFF
Wojtek napisał(a):dexter1515 napisał(a):podepnę się żeby nie zakładac nowego tematu
podczas testu zegarów (metoda przytrzymania pstryczka od kasowania przebiegu + przekręcenie zapłonu) zapalają się różne lampki, między innym TCS OFF
moze poszuka sobie jednak kolega?![]()
Prosze o zapoznanie sie z zasadami panujacymi na forum:
1. W pierwszej kolejnosci szukamy tematow nas interesujacych... do tego celu prosze uzyc wyszukiwarki...
2. Czytamy je
3. Jezeli nie znalezlismy odpowiedzi na nasz problem, to zadajemy nasze pytanie na koncu tego watka
4. Jezeli nie ma takiego tematu, wtedy mozemy zalozyc nowy...
a tematy sa...![]()
viewtopic.php?f=60&t=88330&hilit=kontrolka+TCS+kontrola+trakcji
viewtopic.php?f=60&t=109170&hilit=kontrolka+TCS+kontrola+trakcji
viewtopic.php?f=60&t=73287&hilit=kontrolka+TCS+kontrola+trakcji
prosze troszke wiecej samodzielnosci...
dexter1515 napisał(a):Wszystko fajnie tylko jak już pisałem nie znalazłem odpwiedzi na forum i w podanych wyżej tematach też jej nie ma
dexter1515 napisał(a):I tu moje pytanie od czego ta lampka jest. Tz kiedy powinn się zapalić.
Nigdy jej nie uświadczyłem , dopiero przy teście zegarów się pojawiła
dexter1515 napisał(a):....prosze nie linczowac mnie jak gdzieś już o tym było. Ja nie znalazłem
Mario12 napisał(a):jak wyglada,i gdzie jest umiejscowiona kontrolka Kontroli trakcji,system raczej dziala a ja przy zapłonie nie moge jej zauważyc,jeżeli pytanie jest z serii mocno banalnych to wybaczcie
MI$ napisał(a):Z prawej strony zegarów żółty napis DCS OFF
A koło długich (na środku zegarów) żółty samochodzik w poślizgu
Roman8 napisał(a):Jest w nim gdzies opcja 'pauza' przy plytach cd?
rdy napisał(a):W sumie dobre pytanie, w przedlifcie też tego nie widziałem, zawsze musiałem mutować, a wtedy niestety ścieżka leci dalej :/
Ewentualnie opcja na ukos – przełączasz na inne źródło + mute
marex napisał(a):Moduł świateł nie jest gdzieś przypadkiem za schowkiem pasażera.
KrzychuM6 napisał(a):Niestety nikt w temacie ... nie odpowiada.
marex napisał(a):Przycisk media wykorzystasz jak będziesz miał podłączonego np xcarlink albo inne ustrojstwo tego typu to taki AUX
Wojtek napisał(a): KrzychuM6 napisał(a):Niestety nikt w temacie ... nie odpowiada.
na stronie nr3 masz rysunki pogladowe... i wedlug nich szukaj...
Mirek napisał(a):Roman8 napisał(a):Jest w nim gdzies opcja 'pauza' przy plytach cd?rdy napisał(a):W sumie dobre pytanie, w przedlifcie też tego nie widziałem, zawsze musiałem mutować, a wtedy niestety ścieżka leci dalej :/
Ewentualnie opcja na ukos – przełączasz na inne źródło + mute
Po co sobie komplikować życie. Prościej nacisnąć przycisk "Power" (a.k.a. potencjometr od głośności)
Ponowne uruchomienie trwa bardzo krótko, więc przycisk pauzy tak na dobrą sprawę nie ma racji bytu.
Szyman napisał(a):Jak wymienić żarówki w podsufitce?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6