lukias81 napisał(a):to żyd w kieszeni płaczedexter7d napisał(a):3500-3800 obrotow. cos w tym przedziale bardzo buczalo
co to znaczy
www.mazdaspeed.pl
LEM napisał(a):Moderację informuje, ze przeczytałem temat o stukaniu, który podał ktoś tu z 10 czy 15 stron wcześniej, tam niestety nie było objawów takich jak u mnie...
dobrzyn22 napisał(a):1. W pierwszej kolejności szukamy tematów nas interesujących... do tego celu proszę użyć wyszukiwarki...
2. Czytamy je
3. Jeżeli nie znaleźliśmy odpowiedzi na nasz problem, to zadajemy nasze pytanie na końcu tego wątka
4. Jeżeli nie ma takiego tematu, wtedy możemy założyć nowy...
LEM napisał(a):nie ma tam mowy o objawach takich jak u mnie
Jeżeli nie znaleźliśmy odpowiedzi na nasz problem, to zadajemy nasze pytanie na końcu tego wątka
dexter7d napisał(a):lukias81 napisał(a):to żyd w kieszeni płaczedexter7d napisał(a):3500-3800 obrotow. cos w tym przedziale bardzo buczalo
co to znaczy?
siemek55 napisał(a):Dostaniesz baty od Moda.
marooo9 napisał(a):Witam,
czy ma ktos moze zdjecie ze swojego kombi gdzie powinen sie znajdowac podosnik – bo okazalo sie ze w mojej 6ce chyba nie mam podnosnika
Husarz napisał(a):Zalałem Castrol Magnatec 5w30 A1. Zdam relacje w odpowiednim czasie
marooo9 napisał(a):czy ma ktos moze zdjecie ze swojego kombi gdzie powinen sie znajdowac podosnik
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6