Mazda6 (GG / GY) – Szybkie pytania – WAŻNA INFORMACJA, STR.313
ralfvip napisał(a):toś kto posiada 6-tkę już dłuższy czas to tylko spojrzy i od razu widzi czy np. że tak powiem wszystko pod maską jest na swoim miejscu
no z tych zdjec, to wszystko jest na swoim miejscu... aby cos wiecej powiedziec trzeba zdjac oslone
pokrywe silnika... tak jak napisalem wczesniej...
Wojtek napisał(a):poza tym, nie wiem, nie bardzo rozumiem, co autor ma na mysli zadajac takie pytanie...
i
Wojtek napisał(a):zdjecia zrobione "z dalszej perspektywy"... nie za bardzo mozna cos z nich wywnioskowac
wiecej nie potrafie...
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
To ja mam do was szybkie pytanie. Od czego są te przyciski po prawej stronie w kierownicy? (ON/OFF, Res Accel, Cancel i Set Accel) Standardowe sterowanie radiem w kierownicy tu fotka tych przycisków trochę niewyraźna, ale żeby było wiadomo o które chodzi...
Jak wcisnę ON to a zegarach pojawia mi się ikonka Main Accel czy jakoś tak ;p

Jak wcisnę ON to a zegarach pojawia mi się ikonka Main Accel czy jakoś tak ;p

- Od: 10 sty 2012, 08:14
- Auto: Mazda 6 GG 2004 2.0 benz
Panowie,
trochę się wystraszyłam, bo w mojej Maździe (ten sam silnik) też nie ma tych osłon... Czy one na pewno powinny być? Wcześniej nie zwracałam na to uwagi... W zeszłym tygodniu odebrałam auto po wymianie oleju i zaczynam sie zastanawiać, czy ktoś mi tych osłon w warsztacie nie "podprowadził".
Pozdrawiam
hrabjanka
trochę się wystraszyłam, bo w mojej Maździe (ten sam silnik) też nie ma tych osłon... Czy one na pewno powinny być? Wcześniej nie zwracałam na to uwagi... W zeszłym tygodniu odebrałam auto po wymianie oleju i zaczynam sie zastanawiać, czy ktoś mi tych osłon w warsztacie nie "podprowadził".
Pozdrawiam
hrabjanka
Józek 66.MZR-CD. napisał(a):A dlaczego nie ma założonych osłon plastikowych na kołach rozrządu.Może to świadczyć że,uległy uszkodzeniu podczas kolizji prawej strony auta ?
józek66.
EDIT(moderator) proszę uzupełnić profil(z prawej str)
-
hrabjanka
dobrzyn22 napisał(a):u mnie pasek osprzętu również nie ma żadnej osłony
Ale Ty masz diesla.
W benzyniakach faktycznie nie ma tutaj osłon. Aż dziwne.
Grzyby napisał(a):dobrzyn22 napisał(a):u mnie pasek osprzętu również nie ma żadnej osłony
Ale Ty masz diesla.
W benzyniakach faktycznie nie ma tutaj osłon. Aż dziwne.
czyli twierdzisz,że benzyniaki osłony paska osprzętu nie mają,a diesle mają
Ja mam łatwiejsze rozwiązanie-jutro po prostu sprawdzę,czy przy silniku są gdzieś puste miejsca na mocowania osłony
A tak ogólnie wystarczy zadać pytanie-Kto ma taką osłonę u siebie??
A tak ogólnie wystarczy zadać pytanie-Kto ma taką osłonę u siebie??
dobrzyn22 napisał(a):Kto ma taką osłonę u siebie?
Obstawiam że nikt. W manualu nie znalazłem (faktem jest że przejrzałem pobieżnie ale na 99,9% nie ma)
Panowie czy mógłby ktoś wstawić screena lampy z mazdy 6(zwykłej) bo nie mam przeciwmgielnych,tzn, przy włączeniu przekaźnik działa ale w miejscu tych lamp mam tylko pustą soczewke i kabel do podłączenia zarówki(widać że brakuje tam jakiegoś elementu czyt.uchwytu i nie wiem co mam kupić)
- Od: 7 sty 2012, 13:38
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 DiTD
bisek napisał(a):Wow! nie ma to jak ASo he he ,a może jakieś linki z do przedmiotów które nalezy zakupic
bieski napisał(a):Poszukaj na forum, bo było.
W skrócie potrzebujesz wkładów z soczewkami + nowy przełącznik. Zestawik w ASO kosztuje bagatela 750 zł. To co jest w lampie to nie soczewka.
prosze wpisac slowa kluczowe i bedzie juz wiadomo
np. halogeny, manetka
ps. w UK kosztuje okolo 115GBP
Arkana , Captur , Mii