It's not a bug – is a feature
A tak serio – w każdym samochodzie to tak praktycznie działa
www.mazdaspeed.pl
hubert406 napisał(a):czy to mozliwe zeby auto z koncowki 2006 roku nie posiadalo standartowo systemu ESP
hubert406 napisał(a):dzieki ale moja chyba nie ma, przy przekreceniu kluczyka w stacyjce pewnie powinien na chwile sie napis DSC pojawic, u mnie tego nie ma
hubert406 napisał(a): A w serwisie mazdy bylem wczoraj, robiac przeglad , po numerze VIN nie mogli mi tego sprawdzic bo nie wiedzieli jak...serwis w Anglii......
krabdul napisał(a):– spalanie (na razie testuje krakowskie korki i dla średniej prędkości 21km/h wychodzi 12.5l – wiem że zgodne jest to z danymi technicznymi ale przy kupnie sugerowałem się opiniami kierowców z autocentrum, gdzie maksymalne średnie podają ok 10.5 – co ciekawe przy moim poprzednim aucie (Cordoba SX) jak i mondeo ojca wskazania były niemal identyczne z opiniami z ww portalu no ale teraz temperaturki też robią swoje więc może w lecie zejdę do 10-11 zwłaszcza, że cały czas optymalizuję styl jazdy
krabdul napisał(a):– radio (nie mam bose) – no kicha. W 2002 to już było MP3 i pamięć na dziury
krabdul napisał(a):– przydałoby się ogrzewanie przedniej szyby jak w mondeo
krabdul napisał(a):– twarde sprzęgło
krabdul napisał(a):PS: Testował ktoś w benzynce różnice w spalaniu między Pb95 i 98?
Maciej Loret napisał(a):kolezka napisał(a):– brak podgrzewanych lusterek
Z jakiego rynku auto?
Z VINu wynika, że nie powinno być?
hubert406 napisał(a):Myslisz ze spalanie 9.5 l/100 km nie jest duze? kiedys jezdzilem passatem 1.9 Tdi 130 KM, tez w kombi, tamten spalal 6.5 litra nawet w ruchu miejskim tak samo jak jezdze teraz mazda....
hubert406 napisał(a):wielkie dzieki za odpowiedz
Myslisz ze spalanie 9.5 l/100 km nie jest duze? kiedys jezdzilem passatem 1.9 Tdi 130 KM, tez w kombi, tamten spalal 6.5 litra nawet w ruchu miejskim tak samo jak jezdze teraz mazda....
hubert406 napisał(a):tak czytalem o tym DPFie to ustrojstwo chyba wiecej problemu robi niz dobrego??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6