k.siwczyk napisał(a):Właśnie widzę ta taśmę udostępniona na allegro przezroczysta i przyznam, że cena w porządku. Chyba po prostu zrobię to sam niż będę zostawiał w ASO taka kwotę, bo mam takie wrażenie, że usługa nie warta kwoty jaką zaproponowali.
W przypadku zabezpieczenia plastikowych listewek tą taśmą z Allegro to rzeczywiście może się udać. Chyba najlepiej zdecydować się na matową, co by zachować matowy wygląd plastikowego progu.
k.siwczyk napisał(a):Odnosząc się także co do innego tematu to czy Wam nie działają komunikaty głosowe Yanosika na AA? Nie widać także prędkości i ograniczeń z aplikacji. Jak dla mnie w takiej formie staje się bezużyteczny.
Ja też korzystam z Yanosika w tandemie z Mapami Google. Komunikaty Yanosika działają u mnie na kanale audio "Media", ale na "Alarmy" już nie. Nie wiem jak na pozostałych kanałach audio i czy jeszcze jakieś inne ustawienia mogą mieć wpływ na odtwarzanie komunikatów z Yanosika w Android Auto, ale podam na wszelki wypadek, jak to u mnie jest ustawione:
Sekcja Dźwięki:
– Głośność komunikatów: 100
– Komunikaty głosowe nawigacji: włączone
– Komunikaty podczas rozmowy tel.: wyłączone
– Wyciszaj dźwięki w tle: wyłączone
Sekcja Bluetooth:
– Odtwarzaj dźwięki przez bluetooth: włączone
Sekcja Autostart:
– Automatyczne uruchamianie Yanosika: włączone
– Wybierz zestaw głośnomówiący: zaznacz samochodowy
– Automatyczne włączanie z Google Maps: włączone
Zawsze też można zwrócić się o pomoc bezpośrednio do dewelopera apki: