www.mazdaspeed.pl
MM4zda napisał(a):Trzy stówy i trzy stówy za wymianę, ja odkąd swoją wymieniłem to jej jeszcze nie przetarłem, kurzu już zebrała sporolepszy kurz niż rysy
worn napisał(a): Ja się tak wycwaniłem, że najpierw włączam wycieraczki (raz w górę) i jak już jadą po szybie, to dopiero wtedy włączam spryskiwacz (raz do siebie) i wtedy leci znacznie mniejsza ilość.
czik3n napisał(a):Dobra to jak My tak gadu gadu to burza mózgów jak zrobić by mazda pokazała aktualne zużycie, a nie średnie wyliczone z CH wie kiedy. Liczy mi w sumie raz od przejechanego dystansu, raz od tankowania...Chce mieć wgląd w średnie od tankowania ok, ale jak popatrzeć na aktualne ? w każdym aucie tak zawsze jeździłem, a tutaj na "radiu" mam od uruchomienia średnie spalanie, a na głównym "liczniku" tylko i wyłącznie średnie... To auto nie ogarnia, czy Ja nie ogarniam ?
Już nie wspominając o tym, że tych słupków na wykresie nie rozumiem, każdy słupek to "odpalenie/zgaszenie" czy jak ?
MM4zda napisał(a):Na allegro są czarne, niebieskie i białe a gdzieś indziej pewnie i inne lub zawsze możesz sprajem malnąćwpisz zaślepka tablicy rejestracyjnej. Ja mam ramki alti giri czarne, schludne i bez żadnego paska reklamowego –> https://altigiri.pl/
MM4zda napisał(a):Nawet Ferrari ma patyka po co Ci maskę otwierać jak w Mazdzie mało kiedy się maskę otwiera
worn napisał(a):Z tymi spryskiwaczami jest taka lipa, że nawet jak nie trzeba to sporo płynu leją, bo nie ma tutaj znaczenia czy przytrzymasz manetkę czy tylko raz klikniesz. Ja się tak wycwaniłem, że najpierw włączam wycieraczki (raz w górę) i jak już jadą po szybie, to dopiero wtedy włączam spryskiwacz (raz do siebie) i wtedy leci znacznie mniejsza ilość.
paweł_TBU napisał(a):Płynu ucieka jak pryska na światła a pryska jak jedziesz na mijania na dziennych nie.
Palmer napisał(a):Na pewno? Manual podaje, że reflektory dostają strumieniem płynu dopiero po dwukrotnym przyciągnięciu tego wihajstra do siebie przy włączonych światłach głównych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości