Jeśli tę pierwszą, to nawigacji nie dokupisz, a w każdej następnej tak. Oficjalnie w ASO koszt karty z nawigacją to ok. 2700 zł. Tablet ma funkcję dotykową tylko na postoju.
www.mazdaspeed.pl
pmaniek89 napisał(a):kup karte gdzies na allegro czy ebay to znajdziesz za te 800zł oryginalna. Ważne tylko zeby nie byla uzyta wczesniej w zadnym innym aucie (np. wyjeta z rozbitej mazdy) bo wtedy nie zadziala
Rubik napisał(a):Po za tym ingerencja w system tam była.
Moja też ma Made in the USA, a jest kupiona od ASO.andrep napisał(a):Witam
Ja kupiłem za 800 zł kartę i jest legalna ,zarejestrowana ,mam subskrypcję na 3 lata. Facet je pewnie sprowadza bo są Made in the USA , opakowanie oryginalne Mazdowskie. Nawet się pochwaliłem w salonie Mazdy,powiedziałem gdzie kupiłem i co? , nic nie zrobią (oprócz głupiej miny) bo wszystko legal
.Zresztą gość od zeszłego roku sprzedaje te karty , więc do tej pory by go Mazda zablokowała. Za te pieniądze można kupić, bez grzebania w systemie mapa działa, do karty przypisał się nr vin i w programie Toolbox się wyświetla po zalogowaniu, czego chcieć więcej?
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 282 gości