Android Auto – wersja nieoficjalna
Panowie macie problem z WAZE , po najnowszej aktualizacji aa 7.6...?
Po włączeniu Waze tablet Mazdy jest czarny , oprócz dolnego paska, który niby jest aktywny, ale nic nie da się włączyć. Mało tego cały AA jest zawieszony, aż muszę w telefonie czyścić pamięć AA i restartować telefon. Dopiero wówczas mogę uruchomić AA.
Oczywiście za każdym razem z Waze jest to samo.
Po włączeniu Waze tablet Mazdy jest czarny , oprócz dolnego paska, który niby jest aktywny, ale nic nie da się włączyć. Mało tego cały AA jest zawieszony, aż muszę w telefonie czyścić pamięć AA i restartować telefon. Dopiero wówczas mogę uruchomić AA.
Oczywiście za każdym razem z Waze jest to samo.
Ta, mam z Wazem podobnie, tylko u mnie w końcu się włącza. Po podpięciu tel długo (jakieś pół minuty) czarny ekran z paskiem na dole i po tym czasie już działa.
- Od: 29 cze 2021, 01:24
- Auto: Mazda 3 BM, Skyactiv-G 2.0 120 KM, AT, 2015 sedan
Rubik napisał(a):Panowie macie problem z WAZE , po najnowszej aktualizacji aa 7.6...?
Cześć,
U mnie wszystko bez najmniejszych problemów , jak wyłączę samochód z poprzednio uruchomionym Waze to mam wrażenie że jeszcze szybciej się uruchamia automatycznie

Ale jak "gdzieś" pisałem mam w autku
https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 2#p3464702
i łączę się teraz bez kabla za pomocą
https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 4&t=216576
W telefonie Android 12 i Android Auto 7.6.621714
Hej możesz mi podesłać plik na 1.14b i 1.15 pod aio tweaks android auto
mój email poniżej
ckodckod123@gmail.com
Dopisano 24 cze 2022, 17:51:
mój email poniżej
ckodckod123@gmail.com
mój email poniżej
ckodckod123@gmail.com
Dopisano 24 cze 2022, 17:51:
mój email poniżej
ckodckod123@gmail.com
Witam, również będę wdzięczny za podesłanie pliku na 1.14b i 1.15 pod aio tweaks android auto. Dzięki z góry!
mój mail to bsz86@onet.pl
mój mail to bsz86@onet.pl
- Od: 7 paź 2021, 11:47
- Auto: Mazda 6 GJ 2.2 175KM SKYACTIV-D 2015
Koledzy zapytam w tym wątku :
czy można w jakiś sposób skorygować wskazanie speedometra z AIO Tweeaks, t.j. prędkość ( zaniża mi o 5 km/h ) ?
Oczywiście to tylko apikacja, ale jak już jest...
czy można w jakiś sposób skorygować wskazanie speedometra z AIO Tweeaks, t.j. prędkość ( zaniża mi o 5 km/h ) ?
Oczywiście to tylko apikacja, ale jak już jest...
Ostatnio edytowano 18 lip 2022, 23:04 przez Rubik, łącznie edytowano 1 raz
Cześć Rubik,
Liczniki fabryczne zawsze zaniżają prędkość by nikt nie pozywał producentów aut w razie np. odszkodowań za mandaty .Jeśli jest różnica między tym co pokazuje licznik a tym co masz na tablecie w aplikacji to może w ustawieniach trzeba coś zmienić ?
Liczniki fabryczne zawsze zaniżają prędkość by nikt nie pozywał producentów aut w razie np. odszkodowań za mandaty .Jeśli jest różnica między tym co pokazuje licznik a tym co masz na tablecie w aplikacji to może w ustawieniach trzeba coś zmienić ?
Cześć
Zrobiłem dziś CMU Serial Access w CX-5. Wersja softu 70.00.100.
Wgrałem Speedometer, AIO Tweaks oraz Android Auto. Wszystko z MZD-AIO 2.8.6.
Android Auto z MZD-AIO dostępny jest w wersji 1.13.
Niestety Android Auto nie uruchami mi się po podłączeniu telefonu. Wygląda to tak że próbuje się uruchomić po czym się wyłącza i znów uruchamia – i tak caly czas w pętli.
Czy ktoś z Was miał podobny problem?
Może muszę zaktualizować Android Auto do wersji 1.14 lub 1.15?
Jeśli tak to skąd mogę pobrać Android Auto 1.14 lub 1.15?
Zrobiłem dziś CMU Serial Access w CX-5. Wersja softu 70.00.100.
Niestety Android Auto nie uruchami mi się po podłączeniu telefonu. Wygląda to tak że próbuje się uruchomić po czym się wyłącza i znów uruchamia – i tak caly czas w pętli.
Czy ktoś z Was miał podobny problem?
Może muszę zaktualizować Android Auto do wersji 1.14 lub 1.15?
Jeśli tak to skąd mogę pobrać Android Auto 1.14 lub 1.15?
- Od: 17 cze 2019, 07:48
Witam jako nowy forumowicz i również zwracam się z pytaniem skąd pobrać AA v1.14b Tru_go_fw55-59_HD_Standard_view
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
- Od: 24 lip 2022, 09:52
- Auto: Mazda 3 BM 2014
HubertP napisał(a):Zrobiłem dziś CMU Serial Access w CX-5. Wersja softu 70.00.100.
Jak nie znajdziesz wersji AA Tru_go 1.15 Możesz zrobić downgrade do 59.00.502 i wtedy AA 1.13 z AiO będzie działało.
https://www.mazda3revolution.com/thread ... st-2493316
Hej,
Próbuję pobrać wersję AA 1.14b ale wyląda na to, że trzeba mieć specjalne uprawnienia aby to zrobić. Wyświetla się komunikat "You do not have permission to view this page or perform this action.".
Czy ktoś z Państwa może podzielić się tą wersją?
Generalnie mam zainstalowaną wersję 1.13 ale przerywa mi radio, a czytałem poprzednie wątki i dowiedziałem się, że nowa wersja może pomóc.
Email: msitek15@wp.pl
Próbuję pobrać wersję AA 1.14b ale wyląda na to, że trzeba mieć specjalne uprawnienia aby to zrobić. Wyświetla się komunikat "You do not have permission to view this page or perform this action.".
Czy ktoś z Państwa może podzielić się tą wersją?
Generalnie mam zainstalowaną wersję 1.13 ale przerywa mi radio, a czytałem poprzednie wątki i dowiedziałem się, że nowa wersja może pomóc.
Email: msitek15@wp.pl
- Od: 1 sie 2022, 15:00
- Auto: Mazda 6 2018 2L
Przejrzałem cały temat, ale chyba nie było o tym, albo mi umknęło.
Jak wgrać samo AA 1.14b?
Aktualnie mam 1.13 wgrane przez MSD-AIO
Mam taki problem.
Jest uruchomiona nawigacja i radio FM, Gdy przychodzi komunikat z navi to zrywa dźwięk z radia.
Może w nowszej wersji AA jest to poprawione?
Jak wgrać samo AA 1.14b?
Aktualnie mam 1.13 wgrane przez MSD-AIO
Mam taki problem.
Jest uruchomiona nawigacja i radio FM, Gdy przychodzi komunikat z navi to zrywa dźwięk z radia.
Może w nowszej wersji AA jest to poprawione?
- Od: 8 lip 2021, 19:05
- Auto: CX-3 2.0 AT 2016 Soul Red SkyPASSION+ safety