Cześć,
Posiadam mazdę bm z 2016r silnik 2.0 120km w niemieckiej wersji sport i obecnym systemem MZD 56.00.230.
Poszkuję osoby lub warsztatu w okolicy który zaktualizuje mi system do wersji >70. Ktory umozliwi instalacje andoid auto, a przede wszystkim nawigacji google, odblokuje aoi w tym zdejmie blokadę dotyku. Dodatkowo chcialem odkodowac kilka modyfikacji forescanem jak np ryglowanie drzwi i HBC.
Czytalem o tym sporo jednak nie czuje sie na silach zeby wszystko poprawnie wgrac.
Czy w okolicy Łodzi, Stryków, Brzeziny, Koluszki znajdę jakiegos sprawdzonego fachowca ktory mi to odpłatnie ogarnie?
Aktualizacja systemu MZD, odblowanie dotyku
Strona 1 z 1
Ja bym na Twoim miejscu jednak poszukał kogoś ogarniętego, bo niby da się to zrobić samemu, ale łatwo coś zepsuć przy aktualizacji. Z wersji 56 spokojnie przejdziesz na 70+, tylko trzeba zrobić to krok po kroku i najlepiej mieć już przygotowany moduł pod Android Auto. No i pamiętaj, że nawet po odblokowaniu dotyk w AA i tak zazwyczaj nie działa podczas jazdy – głównie sterujesz pokrętłem, więc nie każdy uważa to za warte zachodu Smash Karts Game 

- Od: dzisiaj, 10:49
W temacie dotyku w trakcie jazdy to mam takie spostrzeżenia.
Uruchomiłem dotyk w trakcie jazdy w swojej 3BM ale praktycznie z niego nie korzystam
W Suzuki mam tylko dotyk, nie ma "bajerów" w postaci pokrętła i stwierdzam, że o ile na postoju da się z tego korzystać to w trakcie jazdy jest to porażka. Pokrętło w Maździe to super rozwiązanie i człowiek docenia to dopiero gdy wsiądzie do innego "lepszego" auta.
Uruchomiłem dotyk w trakcie jazdy w swojej 3BM ale praktycznie z niego nie korzystam
W Suzuki mam tylko dotyk, nie ma "bajerów" w postaci pokrętła i stwierdzam, że o ile na postoju da się z tego korzystać to w trakcie jazdy jest to porażka. Pokrętło w Maździe to super rozwiązanie i człowiek docenia to dopiero gdy wsiądzie do innego "lepszego" auta.
Strona 1 z 1