Witam,
Przycisk otwierania drzwi nie zawsze działa (jak w tytule). Czasem również nie odpala (świeci kluczyk na czerwono).
Najpierw myślałem, że to bateria w pilocie, ale przycisk otwierania drzwi na pilocie działa z daleka od auta, a przyciskiem w drzwiach nie można otworzyć.
Po odblokowaniu przyciskiem z pilota, przycisk w klamce działa poprawnie.
Czy ktoś spotkał się z takim problemem?
Mazda CX-3 2019: Przycisk otwierania drzwi nie zawsze działa
Strona 1 z 1
Wystarczy wymienic baterie w kluczyku (na wszelki wypadek wymienilem rowniez w immobilizerze)
Edit: Czas od wymiany baterii nie ma znaczenia, 10 dni temu wymienilem baterie na Warta (nie polecam), dzis rano bez zadnych wczesniejszych (jak opisanych przez was) objawow kluczyk nie dzialal, padla bateria.
Po wymianie na nowa wszystko dziala poprawnie
Edit: Czas od wymiany baterii nie ma znaczenia, 10 dni temu wymienilem baterie na Warta (nie polecam), dzis rano bez zadnych wczesniejszych (jak opisanych przez was) objawow kluczyk nie dzialal, padla bateria.
Po wymianie na nowa wszystko dziala poprawnie
tlutek
Nie znajdę teraz … ale opisałem tu na forum – kupiłem baterię bo moja w pilocie była słaba i pikała... w osiedlowym kiosku bateria „markowa” po założeniu nawet nie pikała po prostu zero by odpalić założyłem z powrotem starą „pikającą”
Pozdrawiam
Nie znajdę teraz … ale opisałem tu na forum – kupiłem baterię bo moja w pilocie była słaba i pikała... w osiedlowym kiosku bateria „markowa” po założeniu nawet nie pikała po prostu zero by odpalić założyłem z powrotem starą „pikającą”
Pozdrawiam
Strona 1 z 1