Ciąg dalszy moich przygód z samochodem.
Tym razem jest to black screen na ekranie podczas cofania... Miał ktoś podobnie?
Sporadycznie nie działa kamera cofania
Strona 1 z 1
Mnie wysiadła kamera na samym początku użytkowania samochodu. Mimo wyłączenia silnika i ponownego włączenia, kamera nie załączyła się, ekran wciąż był czarny. Silnik ponownie wyłączyłem i odczekałem kwadrans. To samo. Postanowiłem następnego dnia pojechać do serwisu. Kiedy tam ruszałem, kamera zadziałała. Odpuściłem wizytę w serwisie, bo co bym im pokazał? Od tamtego czasu kamera działa poprawnie.
Ciekawe czy mógłbyś oddać go jako niezgodny ze specyfikacją?
Jakbym się uparł przez wątek sądowy, to pewnie tak. Ale wtedy czekałbym chyba kolejne miesiące na samochód zastępczy
Zresztą, sprawę prowadzi mi już jakiś ''dyrektor posprzedażowy'' Mazdy i trzeci tydzień leci, jak ''czekamy na odpowiedź z centrali''. Dzwonię do gościa dwa razy w tygodniu i ciągle mówi, że ma mnie nawet na kalendarzu na przypominajce i że jak coś będzie, to zadzwoni

(...)Postanowiłem następnego dnia pojechać do serwisu. Kiedy tam ruszałem, kamera zadziałała. Odpuściłem wizytę w serwisie, bo co bym im pokazał? Od tamtego czasu kamera działa poprawnie.
Dlatego teraz, gdy teraz cokolwiek zauważę, wszystko nagrywam, bo miałem zawsze tak, jak Ty.
Ogólnie jest to wszystko śmiechu warte

Sosenka napisał(a):Tak jak napisałam w wątku o alarmie –a nie samochód.
Ciekawe czy mógłbyś oddać go jako niezgodny ze specyfikacją?
Nie ta awaria się do tego nie kwalifikuje.
Masz nagranie ,auto na gwarancji a więc zgłaszaj
Strona 1 z 1