Kamera FSC
Strona 1 z 1
Witam
Myślę że chodzi koledze by pracowała jako rejestrator jazdy
, wydaje mi się że jak by było można to by proponowali za dopłatą (słoną) taką opcję. Tak jest ze składaniem lusterek automatycznym, można ręcznie a jak dopłacimy" pincet"
to jest automatyczne
Ja kupiłem rejestrator, jest tylko w naszych cx3 mały kłopot z montażem jak się chce aby nie wchodziło w kadr to pudło na przedniej szybie
Pozdrawiam
Myślę że chodzi koledze by pracowała jako rejestrator jazdy
Ja kupiłem rejestrator, jest tylko w naszych cx3 mały kłopot z montażem jak się chce aby nie wchodziło w kadr to pudło na przedniej szybie
Pozdrawiam
Witam
Zasłoniłem lusterko co by forumowiczów nie wystraszyć swoją facjatą
, tak naprawdę światło się odbijało
Mnie też nic nie zasłania
, chodzi o to że w poprzednim aucie kamerkę miałem za lusterkiem i prawie jej nie widziałem , teraz musiałem po prawej stronie tej skrzynki z czujnikami i kamerkami przyssać , bo lusterko jest mocowane na środku tego" pudła"
. A co za tym idzie kamerka jest bardziej widoczna z zew. jak i wew. pojazdu.
Pozdrawiam
Zasłoniłem lusterko co by forumowiczów nie wystraszyć swoją facjatą

Mnie też nic nie zasłania
Pozdrawiam
Witam
Zasilanie jest z gniazda zapalniczki, przeciągnięte górą w podsufitce (jest duża szpara
) do lewego słupka (plastik jest już odchylony trochę przez kabelek do czujnika),później pod uszczelką i wychodzi przy dźwigni otwierania wlewu paliwa, potem pod kierownicą i tak jak na foto. Dodam że bez użycia narzędzi
, no tylko drewnianą szpatułkę do wepchnięcia kabelka. Można to na pewno zrobić bardziej profesjonalnie ,ale nie chciałem "cudować"
Pozdrawiam
Zasilanie jest z gniazda zapalniczki, przeciągnięte górą w podsufitce (jest duża szpara
Pozdrawiam
Strona 1 z 1