Z tym magnesem muszę przemyśleć. Dzięki za podpowiedź

www.mazdaspeed.pl
umiar203 napisał(a):Mnie te światełka zainteresowały. One świecą cały czas czy włączają się tylko jak się otworzy drzwi a jeśli tak to skąd wiedzą, że sa otwarte i maja świecic
krzychun napisał(a):Zainspirowany zamówiłem taki:
olo018 napisał(a):Ja czekam na taki bo na razie są tylko brązowe a pod koniec lutego mają być czarne!,zabezpiecza klucz przed kradzieżą auta.
andrep napisał(a):Natomiast polecam dokupić na zapas etui na pastylkę Omegi , jest delikatne i się szybko niszczy – widać na foto , więc na wszelki wypadek dokupiłem u producenta 3szt. za ok. 25 zł z przesyłką
andrep napisał(a):Witam
Na prośbę kol. Toruńczyka podjechałem do sklepu „obadać” relingi bo jest zainteresowany kupnem , na miejscu okazało się że są bardzo dobrej jakości i pasują , dokładnie nie mogłem sprawdzić – duży mróz i nie ryzykowałem demontażu listew w dachu. Zapewnienie mam że pasują idealnie. Relingi są z aluminium polerowanego naprawdę ładnie wyglądają . Ktoś z Torunia mnie podpuścił i dokonałem zakupu. Od dołu są pokryte ok. 2mm grubości pianką więc dachu nie porysują na końcach jest grubszy plastik zapewne wejdzie do rynienki powstałej po zdjęciu listwy. Na całej długości jest taki rant (myślę że na foto widać) by lepiej trzymały się poprzeczki. Montaż jest prostszy niż w CX 5 (taki filmik mają tylko na stronie).Po prostu przez widoczne otwory jest przykręcany w miejsca fabryczne, oczywiście zaślepki są z identycznego materiału. Na foto widać jak luźno położyłem na dachu , zamontuję jak się dobrze ociepli. To na razie tyle , proszę jeśli kol. toruńczyk zakupi , o wyrażenie swojej opinii ,mam nadzieję że warto było dokonać zakupu? (biżuteria dla autka zacna), gorzej z drugą połową związku ,pewnie się również zacznie domagać ozdób?
No i na koniec podam cenę bo to nie bez znaczenia , w ASO na pewno ciut więcej(zainteresowani wiedzą, w tym wątku chyba było?) a w Toptun poniżej 700 zł da się kupić !Oczywiście każdy kupuje na swoją odpowiedzialność , niczego nie reklamuję każdemu co innego się podoba, i jakość przedmiotu dla każdego może być różna. (ze sklepem oprócz zakupów nic mnie nie łączy ale o relingi były zapytania...)
Pozdrawiam
PS
Podobne jak kolegi Lukk 75 z tej str. viewtopic.php?f=519&t=191841&start=60
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy CX-30 / CX-50 / CX-60, Moderatorzy CX-3 / CX-5 / CX-7 / CX-9