Interesuje mnie co po trzyletniej darmowej subskrypcji?
MZD Connect – problemy z multimediami
1, 2
Kopie karty to ja mam od samego początku w aucie
,natomiast oryginał w domu. Dodam że każda z osobna się aktualizuje za pomocą toolboxa bez problemów
Toolbox kopię rozpoznaję jak w nim dam "diagnostyka SD" to linijki dot. licencji są na czerwono
Witam. Mam problem chcialem aktualizowac Mazda firmware do wersji 59.00.449
Sciagnalem dwa pliki i zaczolem instalacje z pliku cmu150_EU_59.00.449A_failsafe.up. wszystko zainstalowalo sie ok. natomiast kiedy instalowalem cmu150_EU_59.00.449A_reinstall.up pokrecilo sie kilka minut i nie przeszlo weryfikacji ze instalacja odzucona bo jakis nieprzeszedl jakis sertyfikat... ( dokladnie nie pamietam). Potym czyms wszystko pracowalo. Zamknolem auto i juz.
kiedy uruchomilem auto za jakas godzine MZD Connect wogole niepracuje. Wyswietlacz poprostu czarny i d...pa/
Jakies rady, ktos mial podobnie??????Prosze o pomoc????
Sciagnalem dwa pliki i zaczolem instalacje z pliku cmu150_EU_59.00.449A_failsafe.up. wszystko zainstalowalo sie ok. natomiast kiedy instalowalem cmu150_EU_59.00.449A_reinstall.up pokrecilo sie kilka minut i nie przeszlo weryfikacji ze instalacja odzucona bo jakis nieprzeszedl jakis sertyfikat... ( dokladnie nie pamietam). Potym czyms wszystko pracowalo. Zamknolem auto i juz.
kiedy uruchomilem auto za jakas godzine MZD Connect wogole niepracuje. Wyswietlacz poprostu czarny i d...pa/
Jakies rady, ktos mial podobnie??????Prosze o pomoc????
Dzieki/ Bede dzialal. Juz zamowilem((((
1, 2