normalni ludzie nie kupuja sobie porsze, normalni ludzie nie kupuja po kilka mieszkan na raz ,,na wynajem''. To wszystko jest po prostu za lewe pieniądze, oszukane. Taki bitcoin, to idealna szansa dla oszustów, żeby pomnożyć lewe pieniadze..bo strach ich trzymac w skarpecie.
Ok, uczciwy przedsbiorca, zeby uciec z VAT-u kupi sobie w okresie prosperiti auto za 150 tyś, ale nie za 0,5 mln....
Nie ma takiej opcji. Kto dziś zarabia po 15-20 tyś zł ? same dyrektory, albo znajomosci. Z konkursu sie nie dostaniesz. Nie ma szans.
Mam nadzieję, że ci ludzie się doigrają. Nie jestem za pisem, ale wiem co robi platforma...wszystko obstawiają swoimi, bez kompetencji, doświadczenia. Pis robi to samo...nie ma na to rady chyba...taka natura ludzka.... no i zawsze ten sam argument ,, że każdy chce otaczać się ludźmi zaufanymi'' ale czemu nie ,,kompetentnymi '' ? czysty nepotyzm...
Dopisano 3 sty 2018, 21:53:Sonne napisał(a):Edit: Z internetu właśnie wyczytałem, że ów mój kolega już pozbył się tego samochodu. Także ten, daleko do stwierdzenia, że to mój kolega

ale daleko od stwierdzenia, że to twój kolega, bo sie dawno nie widzieliście, czy dlatego, że się pozbył porsze ? przerażasz mnie Sonnie...słyszałem, że pupy lecą na drogie auta..ale faceci ?
swoją drogą...ostatnio przewiozłem dupcie nowpoznaną moją nową mazdeczką, ale jakos chyba nie zrobił to na niej wrażenia, że wsiadła do nowego pachnącego nowością auta...bo jakos nie zabolcowałem od tego czasu
a koledzy przekonywali, że laski będa lecieć na cx3.....