marcin_wroc napisał(a):ufff...ale rozumiem, że w polskich wersjach jest tylko budzik w km/h ?
Ty to serio piszesz?
www.mazdaspeed.pl
kozo napisał(a):Czy są tu jacyś użytkownicy białego wnętrza i mają jakieś swoje spostrzeżenia i sposoby na utrzymanie go w czystości?Czy jest tak faktycznie, że jak tylko usiądę w ciemnych jeansach to już są ślady? czy ta opcja brązowych siedzeń (takumi) już się skończyła?
andrep napisał(a):Witam
Czy ktoś ma może taki podłokietnik?
marcin_wroc napisał(a):czy orientuje sie ktoś czy w ASO, można dokupić do kamery cofania czujniki parkowania tył/przód ? ewentualnie ile to kosztuje ?
marcin_wroc napisał(a):a jak mam kamerę cofania, to mogę dodatkowo dokupić czujniki parkowania ? czy jest szansa zrobic to jakos na lewo czy wchodzi w gre tylko aso ?
andrep napisał(a):Witam
Czy ktoś ma może taki podłokietnik?http://allegro.pl/tapicerka-skora-fotel ... 16859.html ,wygląda na fabryczny, ciekawe jaka to wersja? może USA?
Pozdrawiam
PS
W cenie podłokietnika z ASO mamy gratis fotele![]()
Lesioc napisał(a):Ps. andrep – jakie twoja ma ładne fele Fajnie by razem na zdjęciu wyglądały
marcin_wroc napisał(a):ja bym chetnie dowiedzial sie, gdzie ta panią z obrazka spotkam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy CX-30 / CX-50 / CX-60, Moderatorzy CX-3 / CX-5 / CX-7 / CX-9