Łódzkie – czateria
Strona 1 z 1
- Od: 13 lis 2014, 17:47
- Auto: Xedos 6 KL `92
323C `96 ZM-VE
Mazda 6 GH
Witam
Wieluń się kłania.
Wieluń się kłania.
Witam wszystkich starych i młodych.
Po tylu latach nieobecności czaterii chyba nie wszyscy wiedza, ze ten twór znów działa.
Spotkania cykliczne wciąż sa w czwartki ?
Może wpadne odswiezyć relacje
Po tylu latach nieobecności czaterii chyba nie wszyscy wiedza, ze ten twór znów działa.
Spotkania cykliczne wciąż sa w czwartki ?
Może wpadne odswiezyć relacje
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
W poniedziałek będę cały dzionek w Lodzi(serwis lpg u Spama w Zen TE) Co tam ciekawego u Was można porobić żeby zabić czas?
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
323C `96 ZM-VE
Mazda 6 GH
Płomień napisał(a):W łodzi przed godziną 16:00 to chyba tylko muzea zostają
eee chyba jakieś kino galeria handlowa czy basen się znajdzie?
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Galeria handlowa jest w każdej dzielnicy przynajmniej jedna, kina, baseny, kręgle. Tylko że to znajdziesz wszędzie, więc nie wiem na ile to są atrakcje warte zobaczenia. W zasadzie od Spama masz 15 minut tramwajem do stajni jednorożców, spacerek Piotrkowską, jakaś szama, pieszo do Manufaktury, i pół dnia zleci.
323C `96 ZM-VE
Mazda 6 GH
Witam Maździarzy z łódzkiego
. Zwracam się z ogromną prośbą o pomoc. Poszukuję osoby, która przejeżdża (albo bywa czasami) na ul. Partyzantów w Łodzi. Sprawa priorytetowa.
Nie chcę nikogo ciągać specjalnie w obecnej sytuacji w kraju bo wiadomo jak jest ale może akurat komuś po drodze
.
Nie chcę nikogo ciągać specjalnie w obecnej sytuacji w kraju bo wiadomo jak jest ale może akurat komuś po drodze

Strona 1 z 1