Co do wspomnianego zgrzytu-pierwszy i mam nadzieję ostatni raz potrzebna była druga odprawa i reprymenda co do zachowań i przestrzegania zasad na torze.Wiadomo że niektórzy byli z nami pierwszy raz na tym obiekcie,poza tym adrenalina robi swoje,jednak zasady są nienaruszalne i po wieczornej debacie doszliśmy do wspólnego wniosku że jest potrzebny dodatkowy FAQ a propo zachowania na tym obiekcie.Przed wiosennym zlotem takowy powstanie.
MegaZlot Tor Poznań 2018 – wrażenia po zlocie.
Strona 1 z 1
A więc kilka słów po ostatnim zlocie tego roku: Było jak zawsze jedwabiście,ludzie jak zwykle spisali się na medal(z wyjatkiem małego incydentu ,o tym niżej)pogoda wbrew pozorom dopisała,auta nie zawiodły z kilkoma małymi wyjatkami(ale to nie mazdy hihi) a imprezka przy ognisku była prima sort,kto nie był niech żałuje
Co do wspomnianego zgrzytu-pierwszy i mam nadzieję ostatni raz potrzebna była druga odprawa i reprymenda co do zachowań i przestrzegania zasad na torze.Wiadomo że niektórzy byli z nami pierwszy raz na tym obiekcie,poza tym adrenalina robi swoje,jednak zasady są nienaruszalne i po wieczornej debacie doszliśmy do wspólnego wniosku że jest potrzebny dodatkowy FAQ a propo zachowania na tym obiekcie.Przed wiosennym zlotem takowy powstanie.
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Jak zawsze nie wiem co napisać bo nie wiem od czego zacząć. Każdy kolejny zlot z wami kończy się tak samo czyli pod koniec już się zastanawiam kiedy następny
Ależ było jazdy. Powiem wam że sie dawno tak nie wyjeździłem .
Fajnie sie z wami lata i wymienia poglądy , doświadczenia itd. taka luźna sportowa atmosfera.
FAQ bardzo sie przyda szczególnie dla tych co początkują. To nie to że są gorsi czy coś tylko tutaj sobie będą mogli to spokojnie poczytać bo na odprawie to wiadomo że jest euforia i adrenalina a gadanie gościa na odprawie wpada jednym uchem a drugim wypada
Do zobaczenia na kolejnym zlocie
Ależ było jazdy. Powiem wam że sie dawno tak nie wyjeździłem .
Fajnie sie z wami lata i wymienia poglądy , doświadczenia itd. taka luźna sportowa atmosfera.
FAQ bardzo sie przyda szczególnie dla tych co początkują. To nie to że są gorsi czy coś tylko tutaj sobie będą mogli to spokojnie poczytać bo na odprawie to wiadomo że jest euforia i adrenalina a gadanie gościa na odprawie wpada jednym uchem a drugim wypada
Do zobaczenia na kolejnym zlocie
FAQ to bardzo fajny pomysl
nie tylko na sam obiekt ale i mozna by bylo dodac takie podstawy dla ludzi co pierwszy raz na tor pojada co trzeba w domu przygotowac sprawdzic etc
bardzo dobry pomysl.

- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
sewo napisał(a):http://tptd.pl/2018/25ed2018/lista.php
czasy
Dzięki za udostępnienie.

Wiadomo czy będzie dostępna zbiorówka?
"Życie nie jest mierzone ilością oddechów jakie bierzemy ale momentami i miejscami, które zapierają nam dech w piersiach."
Strona 1 z 1