MegaZlot Ryki 2017 – wątek dyskusyjny.
ravo napisał(a):Zlot się odbędzie
Powiem więcej należy się już teraz zapisywać bo potem nie będzie miejsc po mailingu podobno tak się ruszyło
Nowy zarząd ... dobra zmiana.
Jutro dzień wolny. Zarządzam święto klubowe.
Chyba nie muszę dodawać ze ten sukces to głównie moja zasługa ... no i trochę loockasa.
Chyba nie muszę dodawać ze ten sukces to głównie moja zasługa ... no i trochę loockasa.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Bimbak, gdyby nie Ty, to ja nie wiem jakby ten klub funkcjonował 
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
Bimbak napisał(a):Jutro dzień wolny. Zarządzam święto klubowe
o i już mogę na Ciebie w wyborach głosować

loockas film promujący bardzo spoko

Bimbak napisał(a):Nowy zarząd ... dobra zmiana.
https://m.youtube.com/watch?v=1AH5y4tL_wU

No dobry ten wątek coś zapodał 

Małe przypomnienie o wypełnieniu i odesłaniu formularzy zgłoszeniowych na adres: zlot@mazdaspeed.pl 

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Pobrałem formularz i nie mogę zapisać edycji danych w tym formularzu, w dalszym ciągu zapisuje mi pusty plik, czego nigdy wcześniej nie było, wiecie co jest nie tak? Mam też odpowiednią wersję readera ...
-
makmarc
przepraszam Was że się tak ociagam z wplata i formularzem ale po prostu na ta chwile jeszcze moj wyjazd stoi pod znakiem zapytania. zona do konca tego tygodnia bedzie wiedziala czy dostanie urlop czy nie.
jesli nie to tez mam klopot bo musze tez zoorganizowac opieke dla dziecka wiec wszystko sie naklada na siebie. bardzo chcialbym bym ale musi sie nalozyc na siebie duzo rzeczy lacznie z maxton design i wolnym dziadkow w weekend
jesli nie to tez mam klopot bo musze tez zoorganizowac opieke dla dziecka wiec wszystko sie naklada na siebie. bardzo chcialbym bym ale musi sie nalozyc na siebie duzo rzeczy lacznie z maxton design i wolnym dziadkow w weekend
Aktualny formularz jest do pobrania w wątku zapisowym
Troszkę zmodyfikowałem instrukcję obsługi
U mnie działa bez zarzutu – jeśli ktoś będzie miał dodatkowe pytania, chętnie służymy pomocą
Troszkę zmodyfikowałem instrukcję obsługi

*Formularz należy pobrać na dysk lokalny swojego komputera. Następnie należy go otworzyć programem Acrobat Reader (najlepiej używając najnowszej wersji 2017.012.20095 – zwróćcie uwagę, że instalator będzie próbował Wam "dodać" przeglądarkę Chrome i rozszerzenie do niej – aby tego uniknąć wystarczy odfiksować trzy zaznaczone domyślnie check boxy), wypełnić wszystkie pola i kliknąć ikonę dyskietki "zapisz plik", która jest w lewym górnym rogu. Proszę pamiętać, że po wypełnieniu trzeba również zmienić nazwę pliku usuwając z nazwy określenie "twoj_nick" zastępując go swoim nickiem. Na końcu radzimy przejrzeć zapisany plik w celu weryfikacji poprawności danych. Potem pozostaje jedynie przesłać gotowy formularz na wskazany wyżej adres.
Podczas zlotu wraz z numerami startowymi przedstawimy również uzupełnione i wydrukowane formularze do podpisania. Prosimy więc formularzy nie podpisywać, drukować, skanować, czy faksować.
Osoby wjeżdżające na teren lotniska, ale nie biorące udziału w konkurencjach nie muszą podawać wszystkich danych technicznych samochodu (punkt 2.) Prosimy w formularzu podać wszystkie osoby towarzyszące (punkt 4.) wraz z ich nickami, jeśli są one zarejestrowane na forum.
U mnie działa bez zarzutu – jeśli ktoś będzie miał dodatkowe pytania, chętnie służymy pomocą

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
U mnie zero jakich kolwiek problemów, a wypełniałem i wysłałem starą wersje 
- Od: 22 kwi 2014, 17:51
- Auto: Mazda3 BK 2.0 LF '07 Kintaro True Red
Dobrze, że o tym wspomniałeś
Nowa wersja posiada uzupełniony spis konkurencji na płycie – wszystkich, którzy już wysłali formularz (do wczoraj) prosimy o ponowne jego pobranie, uzupełnienie i wysyłkę.
Dziękujemy i przepraszamy za ewentualne utrudnienia
Nowa wersja posiada uzupełniony spis konkurencji na płycie – wszystkich, którzy już wysłali formularz (do wczoraj) prosimy o ponowne jego pobranie, uzupełnienie i wysyłkę.
Dziękujemy i przepraszamy za ewentualne utrudnienia

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
A jeżeli nie biorę udziału w konkurencjach ? to tak naprawdę dla mnie nic się nie zmieniło 
- Od: 22 kwi 2014, 17:51
- Auto: Mazda3 BK 2.0 LF '07 Kintaro True Red