nie było przeniesienia do postu w tym wątku, tylko do pierwszego postu z wątku "zapisy i informacje"? Teraz jest tak, że nie wiem czemu to ma służyć, a jak jakiś "świeżak" zastanawia się czy jechać na zlot i kliknie w to, po tym jak go tu przeniesie i zobaczy jaka gównoburza panuje w "luźnych" dyskusjach, stwierdzi że nie ma co jechać dla takiej atmosfery, jaka (jak może wywnioskować) będzie panowała również i na zlocie (bo szczerze mówiąc gdybym nie wiedział jaka atmosfera naprawdę panuje wśród forumowiczów to nigdy bym nie pojechał po tym, co tu się wyprawia). Kwestia tylko tego czy jest to technicznie możliwe?
MegaZlot Ryki 2017 – wątek dyskusyjny.
z innej beczki – można zmienić, żeby tu
nie było przeniesienia do postu w tym wątku, tylko do pierwszego postu z wątku "zapisy i informacje"? Teraz jest tak, że nie wiem czemu to ma służyć, a jak jakiś "świeżak" zastanawia się czy jechać na zlot i kliknie w to, po tym jak go tu przeniesie i zobaczy jaka gównoburza panuje w "luźnych" dyskusjach, stwierdzi że nie ma co jechać dla takiej atmosfery, jaka (jak może wywnioskować) będzie panowała również i na zlocie (bo szczerze mówiąc gdybym nie wiedział jaka atmosfera naprawdę panuje wśród forumowiczów to nigdy bym nie pojechał po tym, co tu się wyprawia). Kwestia tylko tego czy jest to technicznie możliwe?
bo rozumiem że teraz trafia tam przekierowanie z najnowszego postu MegaZlot. Zmieniłbym to właśnie na wpięcie tam tylko i wyłącznie tego viewtopic.php?f=566&t=200671 
ok, rozumiem 

Naczytałem się aż mnie oczy bolą.
Według mnie zlot w 2012 roku też był najlepszy
Mój worek na śmieci "przeciwdeszczowy", tito sprawdzający wytrzymałość aluminiowej konstrukcji namiotu, koleżanka szukająca noclegu, ktoś piratujący po lotnisku, julek z lookasem śpiewający nad ranem, szukanie julka który spał w busie mckopera, no i na końcu fasola budzący całe lotnisko swoim car audio
Mimo wszystko było naj...
Z chęcią pomógł bym w czymś jeszcze ale już nie mam gdzie ręki wsadzić tyle konkurencji prowadzę
Co do noclegu na lotnisku super sprawa chciałbym żeby to wróciło.
Andrzej widzę jest tak zdesperowany że nawet tabliczka rzucił
Oby się wszystko udało i każdy był zadowolony.
Pozdrawiam.
Według mnie zlot w 2012 roku też był najlepszy

Z chęcią pomógł bym w czymś jeszcze ale już nie mam gdzie ręki wsadzić tyle konkurencji prowadzę
Co do noclegu na lotnisku super sprawa chciałbym żeby to wróciło.
Andrzej widzę jest tak zdesperowany że nawet tabliczka rzucił
Oby się wszystko udało i każdy był zadowolony.
Pozdrawiam.
To, co łatwe, nie prowadzi do niczego.
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
- Od: 20 lut 2008, 21:59
- Auto: Mazda 626 GD 2.0i 90 km '92r + LPG
Nie tylko on ;–)
- Od: 27 lip 2014, 20:41
- Auto: Mazda3 BK Y6 2006 140KM/330Nm Winning Blue

TOMMI07 napisał(a):Norreca napisał(a):spać nie możesz
Jak to zrobiłeś że zlot ciebie tylko 180zl kosztuje?
bylem leniwy i skopiowałem od kogoś kto się wybiera tak jak ja i zapisał się szybciej ;p a potem okazało się ze jest drożej, w poscie pierwszym zapisu jest poprawna suma
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
Co tu się odprezesiło z tymi tabliczkami 
Mailing doszedł. Super sprawa. Prosto i zachęcająco
Loockas jeśli Twoja w tym zasługa, to bravo
Mailing doszedł. Super sprawa. Prosto i zachęcająco

-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Z uwagi na zaistniałą sytuację zarządzam przeniesienie zlotu w Rykach na poniedziałek 4- września. Zmiana terminu niesie za sobą niestety również zmianę lokalizacji. Zamiast lotniska w Ułeżu impreza odbędzie się na zamkniętym odcinku ulicy Hołdunowskiej i wiaduktów nad drogą s1 w Lędzinach.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
zemoj napisał(a):Co tu się odprezesiło z tymi tabliczkami
Mailing doszedł. Super sprawa. Prosto i zachęcająco![]()
Nocna Zmiana

- Od: 27 lip 2014, 20:41
- Auto: Mazda3 BK Y6 2006 140KM/330Nm Winning Blue
Miło to będzie 1-3 września ^^ jak każdy będzie dla siebie miły i będziemy się świetnie bawić na zlocie ^_^
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...