Programowanie fotela i lusterek
Strona 1 z 1
Mam pytanko dotyczące programowania lusterek. Posiadam wersję USA a instrukcję ściągnąłem polską i z godnie z jej zapisami próbuję zaprogramować ustawienia fotela i lusterek pod kluczyk lub przycisk. Fotele owszem działają ale lusterka nie. Możecie mi doradzić jak to zrobić by to działało razem ?
- Od: 15 sty 2014, 00:41
- Auto: Mazda cx-9 2011
Sorki. Zle się wyraziłem. Kupiłem instrukcję na allegro za 35 zł. Tam znalazłem info o programowaniu fotela i lusterek. Trochę to dziwne że to nie działa.
Może któryś z kolegów ma wersję EU i u niego to działa ? Takie info coś by dało.
Bo zaczynam się zastanawiać czy przypadkiem nie jest to tak jak z czujnikiem do spryskiwaczy że wiązka jest podciągnięta a wystarczyło podłączyć czujnik i wszystko działa.
Może wersja USA ma to do siebie że trzeba jeszcze coś podłączyć ?
Może któryś z kolegów ma wersję EU i u niego to działa ? Takie info coś by dało.
Bo zaczynam się zastanawiać czy przypadkiem nie jest to tak jak z czujnikiem do spryskiwaczy że wiązka jest podciągnięta a wystarczyło podłączyć czujnik i wszystko działa.
Może wersja USA ma to do siebie że trzeba jeszcze coś podłączyć ?

- Od: 15 sty 2014, 00:41
- Auto: Mazda cx-9 2011
Strona 1 z 1