Doposażenie w elektryczną tylną klapę
Strona 1 z 1
Witam – ma ochotę doposażyć moja madzie w elektrykę tylnej klapy – zakup siłownika , zamka elektrycznego i przycisków nie stanowi najmniejszego problemu. Natomiast interesuje mnie czy w wersji Turing będzie odpowiednia wiązka elektryczna na podpięcie odbiorników??? ktoś może zaglądał, próbował zastosować taką przeróbkę?? wiem, że Turingi wychodziły bez klapy elektrycznej w serii , ale za dopłatą można było sobie zażyczyć takie wyposażenie... 

Ostatnio edytowano 29 cze 2014, 14:21 przez Josh, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Zmiana tytułu
Powód: Zmiana tytułu
Panowie !
Z tego co się orientuje, oczywiście jest taka możliwość, ale pierwsze co trzeba zrobić, to trzeba wymienić wszystkie wiązki elektryczne w Mazdzie bez klapy elektrycznej.
Wersje Mazd bez BOSE, bez systemu elektrycznie podnoszonej klapy mają cieniutkie wiązki okablowania, bez ich wymiany nie ma kompletnie mowy o instalacji tych wszystkich bajerów, które są w wersjach full wypas :–)
Przerabiałem to jak chciałem doposażyć moją Mazdę w BOSE.
Pozdro
Z tego co się orientuje, oczywiście jest taka możliwość, ale pierwsze co trzeba zrobić, to trzeba wymienić wszystkie wiązki elektryczne w Mazdzie bez klapy elektrycznej.
Wersje Mazd bez BOSE, bez systemu elektrycznie podnoszonej klapy mają cieniutkie wiązki okablowania, bez ich wymiany nie ma kompletnie mowy o instalacji tych wszystkich bajerów, które są w wersjach full wypas :–)
Przerabiałem to jak chciałem doposażyć moją Mazdę w BOSE.
Pozdro
Strona 1 z 1