czy ktos z urzytkownikow cx-9'ki posiada instalacje webasto.
chcialbym sie dowiedziec jak sie to sprawuje w tym samochodzie + orientacyjny koszt montazu.
pzdr
www.mazdaspeed.pl

(REMOTE START nie jest na liscie akcesorii polskiej Mazdy). Najwieksze problemy sa przy nawijaniu petli na immobilajzerze, bo rysunki dla "bezkluczykowej" Mazdy akurat w tej czesci malo przejrzyste... Poza tym dziala swietnie. Tyle ze nalezy pamietac o niezostawianiu wycieraczek na auto, bo jesli przymarzna do szyby (auto pod chmurka) to zalaczenie remote start powoduje spalenie 2 bezpiecznikow w module tego zdalnego odpalania (start dziala ale ogrzewanie /chlodzenie już nie). A dostac sie do tej skrzyneczki jest nielatwo bo umieszcza sie ja wysoko pod deska rozdz.
 (REMOTE START nie jest na liscie akcesorii polskiej Mazdy). Najwieksze problemy sa przy nawijaniu petli na immobilajzerze, bo rysunki dla "bezkluczykowej" Mazdy akurat w tej czesci malo przejrzyste... Poza tym dziala swietnie. Tyle ze nalezy pamietac o niezostawianiu wycieraczek na auto, bo jesli przymarzna do szyby (auto pod chmurka) to zalaczenie remote start powoduje spalenie 2 bezpiecznikow w module tego zdalnego odpalania (start dziala ale ogrzewanie /chlodzenie już nie). A dostac sie do tej skrzyneczki jest nielatwo bo umieszcza sie ja wysoko pod deska rozdz. 

Postprzez Tuxedo » 17 lis 2010, 23:26
Mam zamontowane w CX-9 inne rozwiązanie tzw. RES. Remote Engine Start w zimie nagrzewa w lecie chłodzi tak jakie są nastawy na air condition. Koszt ok 200 USD w komplecie pudełko wielkości paczki od papierosów i zdalny pilot, w otwartej przestrzeni zasięg do 250m (sprawdziłem)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy CX-3 / CX-5 / CX-7 / CX-9, Moderatorzy CX-30 / CX-50 / CX-60