Sklep – Warszawa – Mazparts.pl
Naprawdę warto, profesjonalna, miła i fachowa obsługa
Wszystko bardzo sprawnie, szybko, milo, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką ,zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami.
Polecam
Wszystko bardzo sprawnie, szybko, milo, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką ,zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami.
Polecam
- Od: 6 gru 2013, 09:30
- Auto: 626 GW 1.8 90 KM 1999r
Jestem kolejnym zadowolonym klientem
Super szybki kontakt, wiedza oraz błyskawiczna wysyłka. Filtry, wycieraczki oraz olej były następnego dnia po złożeniu zamówienia
Super szybki kontakt, wiedza oraz błyskawiczna wysyłka. Filtry, wycieraczki oraz olej były następnego dnia po złożeniu zamówienia
-
teck85
Szybko, zwięźle i na temat. Polecam
- Od: 20 kwi 2009, 21:45
- Auto: Mazda Premacy 2000
2.0 TDI 66kW
Dołączam się do pochwał na temat sklepu Mazdaparts. Sprawny kontakt, fachowe doradztwo, szybka przesyłka i rozsądne ceny. Tak trzymać, jeśli będę jeszcze musiał coś kupić będzie to pierwsze miejsce gdzie się zwrócę.
- Od: 27 lut 2014, 19:25
- Auto: Mazda 3 BK '05 HB 1.6 Z6
Witam.
Dzisiaj zadzwoniłem do Rikiego około 20, oczywiście odebrał telefon. Stwierdzam PASIONAT i zna się na rzeczy. Free instrukcje co do części, znajomość tematu w 100%. Pozdrawiam Zbyk
Dzisiaj zadzwoniłem do Rikiego około 20, oczywiście odebrał telefon. Stwierdzam PASIONAT i zna się na rzeczy. Free instrukcje co do części, znajomość tematu w 100%. Pozdrawiam Zbyk
Witam,
Zgodnie z poleceniem skontaktowałem się ze sklepem i polecili mi taki olej i filtry:
filtr oleju KNECHT – 18PLN,
filtr powietrza KNECHT – 35PLN,
filtr kabinowy węglowy OEM JAPAN – 39PLN
filtr paliwa JPN – 49PLN
olej MAZDA DEXELIA 10W40 5L – 129PLN
Możecie powiedzieć co sądzicie o tym wyborze?
Zgodnie z poleceniem skontaktowałem się ze sklepem i polecili mi taki olej i filtry:
filtr oleju KNECHT – 18PLN,
filtr powietrza KNECHT – 35PLN,
filtr kabinowy węglowy OEM JAPAN – 39PLN
filtr paliwa JPN – 49PLN
olej MAZDA DEXELIA 10W40 5L – 129PLN
Możecie powiedzieć co sądzicie o tym wyborze?
Ostatnio edytowano 9 lip 2015, 15:22 przez mario1982wawa, łącznie edytowano 1 raz
Zbyk napisał(a):Riki się nie myli.
Wszystko zgodne a ceny są spoko.
Dodałem jeszcze filtr paliwa, bo właśnie dopisał. Zastanawia mnie olej, bo nigdy nie słyszałem o tej firmie ... na pewno będzie dobry?
Mazda to Dexelia i tyle.
Taki olej jest zalewany przy wyjeździe z fabryki.
Możesz sobie zalać, jeśli chcesz wyższą półkę Millers 10W40 który też kupisz u Riki – ego.
Czasem niech Ci nie wpadnie myśl o magnatec-u. Te oleje są raczej do grupy wag.
Taki olej jest zalewany przy wyjeździe z fabryki.
Możesz sobie zalać, jeśli chcesz wyższą półkę Millers 10W40 który też kupisz u Riki – ego.
Czasem niech Ci nie wpadnie myśl o magnatec-u. Te oleje są raczej do grupy wag.
Dzięki za odpowiedź. To pierwsza Mazda w rodzinie i dlatego jeszcze nie jestem obeznany. Jestem spokojniejszy i śmiało mogę zamawiać graty 

Riki jednak się pomylił popełnił częsty jak czytałem błąd z doborem filtru paliwa. Oczywiście mimo podania numeru VIN dostałem wersję przed lifrową
Dziękujemy za pozytywne opinie – to cieszy.
W kwestii ostatniego posta mario1982wawa
dziękujemy za miłą transakcję jednak pozwolę sobie dopowiedzieć, że Klient został przeproszony i zwróciliśmy mu pieniądze, jednocześnie proponując filtr odpowiedni OE MAZDA (zamienniki nie występują) po maksymalnym rabacie – niestety ten filtr jest sporo droższy. Klient jednak nie zdecydował się na zakup.
Pozdrawiamy – zespół mazparts.pl
W kwestii ostatniego posta mario1982wawa
Również i ja dołączam się do pochwał.
Wyczerpujące odpowiedzi na pytania, zakupiony rozrząd doszedł na drugi dzień, fachowość i solidność.
Na pewno jeszcze nie raz zapukam do drzwi Mazdaparts.
Alteec
Wyczerpujące odpowiedzi na pytania, zakupiony rozrząd doszedł na drugi dzień, fachowość i solidność.
Na pewno jeszcze nie raz zapukam do drzwi Mazdaparts.
Alteec
Riki napisał(a):Dziękujemy za pozytywne opinie – to cieszy.
W kwestii ostatniego posta mario1982wawadziękujemy za miłą transakcję jednak pozwolę sobie dopowiedzieć, że Klient został przeproszony i zwróciliśmy mu pieniądze, jednocześnie proponując filtr odpowiedni OE MAZDA (zamienniki nie występują) po maksymalnym rabacie – niestety ten filtr jest sporo droższy. Klient jednak nie zdecydował się na zakup.
To prawda zostałem przeproszony, ale trochę się zniesmaczyłem jadąc z zielonej Białołęki na drugi koniec Warszawy i wracając bez filtra, ponieważ wydałem prawie tyle kasy na paliwo, co on kosztował. Mimo małej wpadki nie żałuję zakupu i pewnie zgłoszę się do Was jeszcze raz i może w rekompensacie dostanę darmową wysyłkę