Mechanika, Elektryka – Bronisze – Auto Jaksa
Jak zawsze bardzo dziękuję za dobre słowo ..... 
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Kolejna wizyta u Jarka i jego ekipy i oczywista pełne zadowolenie
Autko odżyło i jeździ na Pb jak wściekłe
Hamulce też ładnie i równo zbierają.
Lubię tak
Dzięki i sorki za paskudna robotę
(zdejmowanie zbiornika paliwa).
Pozdrowionka dla ekipy
Autko odżyło i jeździ na Pb jak wściekłe
Hamulce też ładnie i równo zbierają.
Lubię tak
Dzięki i sorki za paskudna robotę
Pozdrowionka dla ekipy
wielkie podziekowania za wspaniala dzisiejsza robote dla calej zalogi AUTO-JAKSA i swietna ,mozna powiedziec ,rodzinna atmosfere
krotko piszac , szybko ,sprawnie i skutecznie
jareczku, dzieki bardzo za upusty w robociznie i ceny czesci w konkurencyjnych cenach,
nawet nie pytam jak je zdobyles w tych cenach
,
dopiero w chacie spojrzalem na rachunek wpisujac go do ksiazki i jestem bardzo zadowolony
a wiec wymieniony dzis kpl. rozrzad ,plyn chlodniczy,tarcze ,klocki tyl. ,swiece w V6 , kupe roboty ,jednak szybko i sprawnie z tym sie uwinieto
jeszcze raz ,szczerze dziekuje
p.s. wszystko powymieniane ,jeszcze alusy dzis kupione do opon letnich ,wiec KL na sprzedaz, kto chetny
krotko piszac , szybko ,sprawnie i skutecznie
jareczku, dzieki bardzo za upusty w robociznie i ceny czesci w konkurencyjnych cenach,
nawet nie pytam jak je zdobyles w tych cenach
dopiero w chacie spojrzalem na rachunek wpisujac go do ksiazki i jestem bardzo zadowolony
a wiec wymieniony dzis kpl. rozrzad ,plyn chlodniczy,tarcze ,klocki tyl. ,swiece w V6 , kupe roboty ,jednak szybko i sprawnie z tym sie uwinieto
jeszcze raz ,szczerze dziekuje
p.s. wszystko powymieniane ,jeszcze alusy dzis kupione do opon letnich ,wiec KL na sprzedaz, kto chetny

- Od: 29 maja 2005, 23:38
- Auto: rozne
U p.Jarka robilem juz pare rzeczy a ostatnio 13listopada wymienialismy uszczelki pod pokrywami zaworow ( vałka!) Dzien sie zaczal zlowrogo bo stracilem prawko w drodze do servisu ale naszczescie tylko ja mialem pecha! Cala wymiana nie nalezy do b. latwych prac, jest zmudna ale dala efekty!bylem ostatnio w szpitalu i samochodem jezdzila moja mamuska, byla nawet w Zakopanem! dzis zajrzalem pod maske i jest suchutko, zniklo falowanie obrotow, swiece juz nie sa mokre! przy okazji wizyty widzialem jak p.Jarek sprawnie i szybko wymienil lusterko w swojej madzi
Pozdrawiam Michała i Piotrka bo to naprawde świetni fachowcy
Samo zło!!!
- Od: 21 paź 2006, 15:22
- Auto: mx-6 v6
Witam wszystkich,
widzę, że CI, którzy trafili pod dach Pana Jarka z problemami, zaraz potem odnaleźli się na Forum z podziękowaniami.
...i ja też tam ostatnio byłem...
Panie Jarku dzięki za radę co trzeba, co można zrobić, a co może poczekać.
za zrobienie Madzi serdecznie dziękuję,
garść ciepłych słów dorzucam i
Spokojnych, zdrowych Świąt Bożego Narodzenia życzę.
p.s. ha! dziękuję za zgrubne umycie silnika – z pewnością było zajęcie kłopotliwe, coby tego dosadniej nie napisać – ale sam Pan widział: wyglądał jak stara komoda na strychu, a nie motor Mazdy pod maską.
Pozdrawiam,.
widzę, że CI, którzy trafili pod dach Pana Jarka z problemami, zaraz potem odnaleźli się na Forum z podziękowaniami.
...i ja też tam ostatnio byłem...
Panie Jarku dzięki za radę co trzeba, co można zrobić, a co może poczekać.
za zrobienie Madzi serdecznie dziękuję,
garść ciepłych słów dorzucam i
Spokojnych, zdrowych Świąt Bożego Narodzenia życzę.
p.s. ha! dziękuję za zgrubne umycie silnika – z pewnością było zajęcie kłopotliwe, coby tego dosadniej nie napisać – ale sam Pan widział: wyglądał jak stara komoda na strychu, a nie motor Mazdy pod maską.
Pozdrawiam,.
Pozdrawiam,
mariusz,.
"Ludzie czasami myślą, jak zabić czas... a to czas ich zabija"
mariusz,.
"Ludzie czasami myślą, jak zabić czas... a to czas ich zabija"
- Od: 17 lip 2004, 12:20
- Auto: JMZGE14B201496526
to i ja się dołączę święta już były ale "Szczęśliwego Nowego Roku" Panie Jarku:D:D:D M6 śmiga dalej i to jak:D:D:D Wielkie dzięki za gościnę 

Wyrzucam smutek, zostawiam pamięć o nich
Twarze z przeszłości, duchy, których nie chcę wygonić
Twarze z przeszłości, duchy, których nie chcę wygonić
- Od: 26 kwi 2007, 16:32
- Auto: Mazda 6 Mzr-cd 2.0 2003r 136KM
Teraz ma 172 KM ?syberek1 napisał(a):M6 śmiga dalej i to jak

Dziękuje i wzajemnie dla wszystkichsyberek1 napisał(a):Szczęśliwego Nowego Roku
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
super ze i ja odnalazlem ten temat, tez nie mam jakos bardzo daleko, wiec pewnie bede chcial ktoregos dnia podjechac na jakis przeglad, moze wymiane oleju, panie Jarku, macie u siebie olej do RX-8, pewnie tak, ale lepiej sie upewniec 
Czas na japońca 
- Od: 18 gru 2007, 09:24
- Auto: RX-8 :)
Witam wszystkich
!!
Byłem w AUTO JAKSA wymieniałem tam zawór SCV gorąco zachęcam do korzystania z tego warsztatu w Bydgoszczy jak mechanicy słyszą zawór SCV bledną, a przy tym ile sie rodzi teorii na temat dlaczego samochód gaśnie jak zimny
a to tylko zaworek
no cóż każdy sie musi nauczyć pozdrawiam i dzięki za sprawną robotę w milej atmosferze.
pozdrawiam Darek

Byłem w AUTO JAKSA wymieniałem tam zawór SCV gorąco zachęcam do korzystania z tego warsztatu w Bydgoszczy jak mechanicy słyszą zawór SCV bledną, a przy tym ile sie rodzi teorii na temat dlaczego samochód gaśnie jak zimny

QANTUM
- Od: 23 lis 2007, 09:53
- Auto: mazda 6 TD
Ja tez dziekuje za dzisiejsza obsluge ... i miła atmosfere. Pelny profesjonalizm.
..... " Mazda " szkoda ze tak pozno ja poznalem ...
- Od: 27 maja 2005, 16:49
- Auto: Mazda 6 GY Kombi 2,0 PB 2006
To ja wystawię kolejną laurkę Jaksie – wczoraj moja Madzia wpadła w jego łapska celem wymiany różnych za*ebiście drogich części eksploatacyjnych wymienianych co 120 tysięcy km ale na została dobrze potraktowana. Nawet pan Michał ją odkorkował... konkretnie smok olejowy ale ja nie mam żalu, bo to dla jej dobra
A tak serio, to zdaje się, że listopadowa wymiana oleju uratowała mnie przed wymianą silnika
A tak serio, to zdaje się, że listopadowa wymiana oleju uratowała mnie przed wymianą silnika

Madzia i Misiek to zgrana para.
- Od: 27 maja 2007, 16:03
- Auto: Mazda 6 diesel kombi
Witam, to moj pierwszy post na tym forum ale za to od razu jaki pozytywny! Dzisiaj rano podjechalem z Madzia do warsztatu w Broniszach i byłem bardzo mile zaskoczony tym co tam zastalem
Miła i fachowa obsługa, bardzo rozsadna cena, a przy tym zdobylem sporo praktycznej wiedzy. Pozdrawiam Panów z warsztatu 
-
| blacha |
Wcześniej czy później musiałem kiedyś wymienić rozrząd, zrobić przegląd 120kkm oraz wyregulować zawory. Mieszkam na Śląsku więc za dużego wyboru nie miałem
. Biorąc pod uwagę moje "przeboje" z pseudo ASO Dyga
i ich podejściem do "obsługi klienta" zdecydowałem się nie ryzykować i zlecić prace serwisowi Auto Jaksa. (jeśli ktoś ma ochotę poznać moje wrażenia z obsługi pseudo ASO Dyga to zapraszam na PW) Uzgodniłem wcześniej zakres prac, termin, koszty (nie było najtaniej
) i... Nie zawiodłem się.
Po pierwsze, widać że tego rodzaju prace mają w małym palcu, byłem pod wrażeniem pewności działania, widać że Pan Michał robił to już nie jeden raz, więc moje założenie że zawożę swoją Madzię w pewne ręce potwierdziło się. Kolejna kwestia (dla mnie bardzo istotna) to możliwość zerkania "przez ramie" i zadawania mniej lub bardziej ambitnych pytań technicznych + ekstra porady. Narzekałem trochę na skuteczność hamowania mojej M6 i okazało się że "szwab" zaoszczędził na klockach i wsadził podobno jakieś najgorsze badziewie, dałem się namówić na wymianę na oryginały za 2,5 stówy
ale po trasie 300 km widzę już różnicę. Generalnie mogę powiedzieć że polecam lokal w Broniszach, przynajmniej do tych prac które były realizowane u mnie bo mam pewność że rozrząd był w ogóle zrobiony, na oryginałach i nikt nie uczył się dopiero na moim autku.
Nie byłbym sobą gdybym nie narzekał na koszty, że drogo, mimo że dostałem rabacik, bo zawsze może być taniej ale... mam świadomość że Jaksa Caritasu nie prowadzi...
Pozdrawiam ekipę w Broniszach

Po pierwsze, widać że tego rodzaju prace mają w małym palcu, byłem pod wrażeniem pewności działania, widać że Pan Michał robił to już nie jeden raz, więc moje założenie że zawożę swoją Madzię w pewne ręce potwierdziło się. Kolejna kwestia (dla mnie bardzo istotna) to możliwość zerkania "przez ramie" i zadawania mniej lub bardziej ambitnych pytań technicznych + ekstra porady. Narzekałem trochę na skuteczność hamowania mojej M6 i okazało się że "szwab" zaoszczędził na klockach i wsadził podobno jakieś najgorsze badziewie, dałem się namówić na wymianę na oryginały za 2,5 stówy

Nie byłbym sobą gdybym nie narzekał na koszty, że drogo, mimo że dostałem rabacik, bo zawsze może być taniej ale... mam świadomość że Jaksa Caritasu nie prowadzi...

Pozdrawiam ekipę w Broniszach
- Od: 6 sty 2008, 20:48
- Auto: M6 MZR-CD 135KM Kombi Top '03
Dziękuje za opinie .... mówiłem ze heble będą super? Uwazam ze cena klocków i tak nie jest wysoka jak za oryginały .... hamulec to nasze bezpieczenstwo wiec nie ma co dłubać w gownianych zamiennikach.Roznica cenowa to 70 zł wiec.... ( cena samochodu + cena klocków = mysle ze mozna wydać taką kase raz w roku )dimark napisał(a):dałem się namówić na wymianę na oryginały za 2,5 stówy ale po trasie 300 km widzę już różnicę
Zadzwonisz to wytłumacze – trafisz spokojnie.Piterx napisał(a):tylko jak tarfic do Jaksy
W Warszawie tez są tacyPiterx napisał(a):A mają sie za wielkich znawców
W sobotę 9.02 miała miejsce moja kolejna wizyta u P. Jarka. Na warsztat poszła regulacja zaworów – jakoś szybko przejechałem kolejne 30 kkm.
i wymiana oleju. Kontrola ustawienia zaworów została przeprowadzona bez pośpiechu i bardzo dokładnie – porządnie jak to zwykle w AutoJaksie. Ustawienie zaworów nie wymagało korekty. Zaoszczędziłem tym razem na podkładkach przelewowych i oszczędności przeznaczyłem je na wymianę oleju w skrzyni biegów.
Wszystko w miłej i sympatycznej atmosferze. Dobrze mieć świadomość że autko ma dobra opiekę. Po każdej wizycie u P. Jarka utwierdzam się w przekonaniu że dobrze wybrałem markę samochodu i serwis dla niej. Pozdrawiam całą ekipę AutoJaksy.
Wszystko w miłej i sympatycznej atmosferze. Dobrze mieć świadomość że autko ma dobra opiekę. Po każdej wizycie u P. Jarka utwierdzam się w przekonaniu że dobrze wybrałem markę samochodu i serwis dla niej. Pozdrawiam całą ekipę AutoJaksy.
Rychu
- Od: 11 lip 2006, 12:01
- Auto: Premacy 2.0 DiTD '99
5 2.0 B '07
Nigdy nie pytałes czy pracujemy w sobote ( czasami pracujemy , wszystko zalezy co trzeba zrobic w samochodzie ) w soboty pracujemy gdy umówimy się z klientem ,jestesmy od 8.00 do 13.00 ( oczywiscie gdy mamy co robic )Dortann napisał(a):Jak to, to w sobotę też można? I dlaczego ja z tego przywileju nigdy nie skorzystałem?
Dziękujemy i pozdrawiamy sympatycznego klienta.Rychu napisał(a): Pozdrawiam całą ekipę AutoJaksy.
Witam,
naczytałem się waszych postów o Auto-Jaksie, że od ręki robią, że w soboty, że podjechać i się od razu zajmują. Więc postanowiłem umówić się tam na wymianę płynów w mojej właśnie zakupionej madzi. No i niestety najbliższy termin był za......trzy tygodnie. Szkoda.
Pozdrawiam,
Marcin
naczytałem się waszych postów o Auto-Jaksie, że od ręki robią, że w soboty, że podjechać i się od razu zajmują. Więc postanowiłem umówić się tam na wymianę płynów w mojej właśnie zakupionej madzi. No i niestety najbliższy termin był za......trzy tygodnie. Szkoda.

Pozdrawiam,
Marcin
-
Marini