Łódzkie – polecane / niepolecane warsztaty i sklepy motoryzacyjne
Witam. Mam pytanie do kolegów z regionu.
Czy możecie mi polecić fachowców (serwis) w Kutnie lub w najbliższej okolicy gdzie mógłbym zdiagnozować autko przed zakupem.
Będę serdecznie wdzięczny.
Pozdro
Nadal liczę, że ktoś mi pomoże w kwestii w poście powyżej. I dodatkowo chciałbym uzyskać info czy ktoś z was miał do czynienia z AUTO Tecław GARAGE z Wroniej w Kutnie. Jakieś dobre lub złe doświadczenia? Każde info się przyda.
Czy możecie mi polecić fachowców (serwis) w Kutnie lub w najbliższej okolicy gdzie mógłbym zdiagnozować autko przed zakupem.
Będę serdecznie wdzięczny.
Pozdro
Nadal liczę, że ktoś mi pomoże w kwestii w poście powyżej. I dodatkowo chciałbym uzyskać info czy ktoś z was miał do czynienia z AUTO Tecław GARAGE z Wroniej w Kutnie. Jakieś dobre lub złe doświadczenia? Każde info się przyda.
Ostatnio edytowano 5 maja 2011, 21:39 przez Ele, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 30 kwi 2011, 20:25
- Auto: Mazda *6*
a powiedzcie gdzie jest jakis szrocik z uzywkami w lodzi i okolicach oprocz japancaru bo tam bylem ceny maja niektore kosmiczne
podzielam opinie kolegow co do nich nie chce byc uzalezniony tylko od nich

- Od: 30 lis 2010, 22:39
- Auto: Mistsubishi galant 2.0 GLS 99r
bylo MX-3
Witam,poszukuje lakierni w łodzi lub okolicach,najlepiej posiadającej komore i sprawdzonej przez Was...
Pozdro
Pozdro
-
Lantis 89
Co do innego miejsca z używanymi to znalazłem coś takiego.
Mak-Pol – Używane części do samochodów japońskich, zachodnich i amerykańskich
Łódź woj. łódzkie
Gdańska 21 lok.4
Tel: 0 503 44 66 44
Nie byłem osobiście ale może pomogą.
W okolicy Kutna możesz podjechać:
Diagnostyka samochodowa
Konwaliowa 1, Żychlin
tel. 24 285 30 38
Olszewski P. Diagnostyka samochodowa
99-319 Dobrzelin; Jagiełły 35
tel. 24 285 18 25
Co do samych mechaników to zobacz któregoś z tych:
http://maps.google.pl/maps?hl=pl&client ... CA8QtgMwAA
Mak-Pol – Używane części do samochodów japońskich, zachodnich i amerykańskich
Łódź woj. łódzkie
Gdańska 21 lok.4
Tel: 0 503 44 66 44
Nie byłem osobiście ale może pomogą.
W okolicy Kutna możesz podjechać:
Diagnostyka samochodowa
Konwaliowa 1, Żychlin
tel. 24 285 30 38
Olszewski P. Diagnostyka samochodowa
99-319 Dobrzelin; Jagiełły 35
tel. 24 285 18 25
Co do samych mechaników to zobacz któregoś z tych:
http://maps.google.pl/maps?hl=pl&client ... CA8QtgMwAA
Kiedy Pan Bóg zamyka drzwi to otwiera okno.
Jeżeli ktoś by szukał z szanownych koleżanek i kolegów dobrego elektryka to polecam rodzinny warsztat z ojca na syna przy ul. Wilsona 41A" Auto Elektryk Grzegorz Trzciński. Auto elektryka, diagnostyka komputerowa"
Jestem świeżo po wymianie regulatora napięcia w mojej Madzi. Koszt – 160 PLN przy okazji sprawdził mi świece a wcześniej porobił pomiary ładowania itd nie biorąc za to kasy. Gość naprawdę godny polecenia.
Wstawiłem dzisiaj o 9.30 a o 13.00 Madzia była zdrowa i gotowa do odbioru.
Pozdrawiam

Jestem świeżo po wymianie regulatora napięcia w mojej Madzi. Koszt – 160 PLN przy okazji sprawdził mi świece a wcześniej porobił pomiary ładowania itd nie biorąc za to kasy. Gość naprawdę godny polecenia.
Wstawiłem dzisiaj o 9.30 a o 13.00 Madzia była zdrowa i gotowa do odbioru.

Pozdrawiam
-
maaksior
hej koledzy, czy ktoś może polecic jakis serwis gdzie moglbym przyciemnic szyby?: )
w temacie znalazlem o tym:
Sun-Grand. FUH. Przyciemnianie szyb. Reklamy na samochodach
94-103
Łódź,
Wróblewskiego 92
ale moze ktos jeszcze zna cos w lodzi? I czy moze orientuje sie ile kosztuje taka przyjemnosc?:)
pozdrawiam
w temacie znalazlem o tym:
Sun-Grand. FUH. Przyciemnianie szyb. Reklamy na samochodach
94-103
Łódź,
Wróblewskiego 92
ale moze ktos jeszcze zna cos w lodzi? I czy moze orientuje sie ile kosztuje taka przyjemnosc?:)
pozdrawiam
- Od: 24 maja 2011, 23:04
- Auto: 323F BJ 2001r. 1,6
Witam. Panie, Panowie, wybaczcie jeśli błądzę i piszę w niewłaściwym miejscu, otóż dobrze piszecie o mechaniku Marcinie z Tomaszowskiej 147. Przejeżdżałem dzisiaj, fakt-nie zatrzymywałem się ale ja tam żadnych szyldów nie widzę. Źle patrzę?
Ups, wybaczcie
Teraz widzę, że to Tomaszowska 142
Sorry bardzo za zamieszanie 
Ups, wybaczcie

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

-
cezar1087
cezar1087 napisał(a):Witam. Panie, Panowie, wybaczcie jeśli błądzę i piszę w niewłaściwym miejscu, otóż dobrze piszecie o mechaniku Marcinie z Tomaszowskiej 147. Przejeżdżałem dzisiaj, fakt-nie zatrzymywałem się ale ja tam żadnych szyldów nie widzę. Źle patrzę?
Ups, wybaczcieTeraz widzę, że to Tomaszowska 142
Sorry bardzo za zamieszanie
Marcin jest bez szyldu,ale fachowiec malina

-
Ania_TM
[/quote]
[/quote]
Dokładnie takiego mistrza potrzebuję
Zajrzę do człowieka:) Dziękuję 

Dokładnie takiego mistrza potrzebuję

-
cezar1087
Poszukuje fachowca od układów hamulcowych, a mianowicie chodzi o typową przypadłość 626 czyli regenerację tylnych zacisków. Najchętniej dostarczyłbym zaciski firmie, która zajmuje sie tylko i wyłącznie układami hamulcowymi. Możecie jakieś miejsce polecić z Łodzi lub okolic? i jeszcze jakiegoś speca od regulacji zaworów bo już na to czas 
- Od: 26 wrz 2009, 13:01
- Auto: 626 2.0(lpg) 115km 2001r
Polecam warsztat:
Auto-A-Zet. Mechanika pojazdowa
Łódź, Szymonowicza 11
http://www.pkt.pl/s/lodz/1857770/auto-a-zet.html
Jeżdżę tam od dawna z każdą przypadłością. Mają smykałkę do samochodów – w ubiegłym roku jak mi coś zdechło pod maską i sam nie mogłem dojść co jest grane, oni w 2 godziny znaleźli przyczynę.
Wczoraj odstawiłem by zrobić parę rzeczy, które zaniedbałem po zimie. Klienta traktują uczciwie, przede wszystkim nie pakują tanich zamienników(do japończyków montują części "555"-o ile ten zamiennik jest w ofercie- bo jak twierdzą po co klient ma być u nich za 3 miesiące).
W sumie za:
-łączniki stabilizatora tył
-gumy stabilizatora tył
-sworzeń i tuleja wahacza przód
-klocki przód
-świece
-ustawienie geometrii
800pln
Auto-A-Zet. Mechanika pojazdowa
Łódź, Szymonowicza 11
http://www.pkt.pl/s/lodz/1857770/auto-a-zet.html
Jeżdżę tam od dawna z każdą przypadłością. Mają smykałkę do samochodów – w ubiegłym roku jak mi coś zdechło pod maską i sam nie mogłem dojść co jest grane, oni w 2 godziny znaleźli przyczynę.
Wczoraj odstawiłem by zrobić parę rzeczy, które zaniedbałem po zimie. Klienta traktują uczciwie, przede wszystkim nie pakują tanich zamienników(do japończyków montują części "555"-o ile ten zamiennik jest w ofercie- bo jak twierdzą po co klient ma być u nich za 3 miesiące).
W sumie za:
-łączniki stabilizatora tył
-gumy stabilizatora tył
-sworzeń i tuleja wahacza przód
-klocki przód
-świece
-ustawienie geometrii
800pln
- Od: 2 lip 2010, 23:38
- Auto: była: Mazda 626 1,8GE '92
jest: Mazda 626 1,8GE '97
Gdyby ktoś się przymierzał do kupienia oleju albo czegoś w tym stylu z Liqui Moly, to polecam sklep www.oliwiarka.pl. 5-litrowy olej kosztuje 120 złotych zamiast 200, tak jak w sklepie firmowym. Podobno sprowadzają go bezpośrednio z Niemiec, więc jest taniej.
-
okiennik
wp08 napisał(a):może ktoś polecic dobrego lakiernika/blacharza w Łodzi PILNE
jakby ktoś szukał dobrego lakiernika/blacharza to ja mogę polecić
Łódź ul. Papiernicza na widzewie, zaraz obok C.O.R.-u – dla zainteresowanych podam numer. tel. do majstra
-
Oldżitsu
A czy w Zduńskiej Woli, albo Sieradzu, Łasku lub w Szadku ktoś poleca jakiś warsztat dla Mazdy?
/kustosz
/kustosz
-
kustosz