Łódzkie – polecane / niepolecane warsztaty i sklepy motoryzacyjne
Witam. Mam pytanie do kolegów z regionu.
Czy możecie mi polecić fachowców (serwis) w Kutnie lub w najbliższej okolicy gdzie mógłbym zdiagnozować autko przed zakupem.
Będę serdecznie wdzięczny.
Pozdro
Nadal liczę, że ktoś mi pomoże w kwestii w poście powyżej. I dodatkowo chciałbym uzyskać info czy ktoś z was miał do czynienia z AUTO Tecław GARAGE z Wroniej w Kutnie. Jakieś dobre lub złe doświadczenia? Każde info się przyda.
Czy możecie mi polecić fachowców (serwis) w Kutnie lub w najbliższej okolicy gdzie mógłbym zdiagnozować autko przed zakupem.
Będę serdecznie wdzięczny.
Pozdro
Nadal liczę, że ktoś mi pomoże w kwestii w poście powyżej. I dodatkowo chciałbym uzyskać info czy ktoś z was miał do czynienia z AUTO Tecław GARAGE z Wroniej w Kutnie. Jakieś dobre lub złe doświadczenia? Każde info się przyda.
Ostatnio edytowano 5 maja 2011, 20:39 przez Ele, łącznie edytowano 1 raz

- Od: 30 kwi 2011, 19:25
- Auto: Mazda *6*
a powiedzcie gdzie jest jakis szrocik z uzywkami w lodzi i okolicach oprocz japancaru bo tam bylem ceny maja niektore kosmiczne
podzielam opinie kolegow co do nich nie chce byc uzalezniony tylko od nich
podzielam opinie kolegow co do nich nie chce byc uzalezniony tylko od nich
- Od: 30 lis 2010, 21:39
- Auto: Mistsubishi galant 2.0 GLS 99r
bylo MX-3
Witam,poszukuje lakierni w łodzi lub okolicach,najlepiej posiadającej komore i sprawdzonej przez Was...
Pozdro
Pozdro
-
Lantis 89
Co do innego miejsca z używanymi to znalazłem coś takiego.
Mak-Pol – Używane części do samochodów japońskich, zachodnich i amerykańskich
Łódź woj. łódzkie
Gdańska 21 lok.4
Tel: 0 503 44 66 44
Nie byłem osobiście ale może pomogą.
W okolicy Kutna możesz podjechać:
Diagnostyka samochodowa
Konwaliowa 1, Żychlin
tel. 24 285 30 38
Olszewski P. Diagnostyka samochodowa
99-319 Dobrzelin; Jagiełły 35
tel. 24 285 18 25
Co do samych mechaników to zobacz któregoś z tych:
http://maps.google.pl/maps?hl=pl&client ... CA8QtgMwAA
Mak-Pol – Używane części do samochodów japońskich, zachodnich i amerykańskich
Łódź woj. łódzkie
Gdańska 21 lok.4
Tel: 0 503 44 66 44
Nie byłem osobiście ale może pomogą.
W okolicy Kutna możesz podjechać:
Diagnostyka samochodowa
Konwaliowa 1, Żychlin
tel. 24 285 30 38
Olszewski P. Diagnostyka samochodowa
99-319 Dobrzelin; Jagiełły 35
tel. 24 285 18 25
Co do samych mechaników to zobacz któregoś z tych:
http://maps.google.pl/maps?hl=pl&client ... CA8QtgMwAA
Kiedy Pan Bóg zamyka drzwi to otwiera okno.
Jeżeli ktoś by szukał z szanownych koleżanek i kolegów dobrego elektryka to polecam rodzinny warsztat z ojca na syna przy ul. Wilsona 41A" Auto Elektryk Grzegorz Trzciński. Auto elektryka, diagnostyka komputerowa"
Jestem świeżo po wymianie regulatora napięcia w mojej Madzi. Koszt – 160 PLN przy okazji sprawdził mi świece a wcześniej porobił pomiary ładowania itd nie biorąc za to kasy. Gość naprawdę godny polecenia.
Wstawiłem dzisiaj o 9.30 a o 13.00 Madzia była zdrowa i gotowa do odbioru.
Pozdrawiam
Jestem świeżo po wymianie regulatora napięcia w mojej Madzi. Koszt – 160 PLN przy okazji sprawdził mi świece a wcześniej porobił pomiary ładowania itd nie biorąc za to kasy. Gość naprawdę godny polecenia.
Wstawiłem dzisiaj o 9.30 a o 13.00 Madzia była zdrowa i gotowa do odbioru.
Pozdrawiam
-
maaksior
hej koledzy, czy ktoś może polecic jakis serwis gdzie moglbym przyciemnic szyby?: )
w temacie znalazlem o tym:
Sun-Grand. FUH. Przyciemnianie szyb. Reklamy na samochodach
94-103
Łódź,
Wróblewskiego 92
ale moze ktos jeszcze zna cos w lodzi? I czy moze orientuje sie ile kosztuje taka przyjemnosc?:)
pozdrawiam
w temacie znalazlem o tym:
Sun-Grand. FUH. Przyciemnianie szyb. Reklamy na samochodach
94-103
Łódź,
Wróblewskiego 92
ale moze ktos jeszcze zna cos w lodzi? I czy moze orientuje sie ile kosztuje taka przyjemnosc?:)
pozdrawiam

- Od: 24 maja 2011, 22:04
- Auto: 323F BJ 2001r. 1,6
Witam. Panie, Panowie, wybaczcie jeśli błądzę i piszę w niewłaściwym miejscu, otóż dobrze piszecie o mechaniku Marcinie z Tomaszowskiej 147. Przejeżdżałem dzisiaj, fakt-nie zatrzymywałem się ale ja tam żadnych szyldów nie widzę. Źle patrzę?
Ups, wybaczcie
Teraz widzę, że to Tomaszowska 142
Sorry bardzo za zamieszanie 
Ups, wybaczcie
Teraz widzę, że to Tomaszowska 142
-
cezar1087
cezar1087 napisał(a):Witam. Panie, Panowie, wybaczcie jeśli błądzę i piszę w niewłaściwym miejscu, otóż dobrze piszecie o mechaniku Marcinie z Tomaszowskiej 147. Przejeżdżałem dzisiaj, fakt-nie zatrzymywałem się ale ja tam żadnych szyldów nie widzę. Źle patrzę?
Ups, wybaczcieTeraz widzę, że to Tomaszowska 142
Marcin jest bez szyldu,ale fachowiec malina

-
Ania_TM
[/quote]
[/quote]
Dokładnie takiego mistrza potrzebuję
Zajrzę do człowieka:) Dziękuję 
[/quote]Dokładnie takiego mistrza potrzebuję
Zajrzę do człowieka:) Dziękuję -
cezar1087
Poszukuje fachowca od układów hamulcowych, a mianowicie chodzi o typową przypadłość 626 czyli regenerację tylnych zacisków. Najchętniej dostarczyłbym zaciski firmie, która zajmuje sie tylko i wyłącznie układami hamulcowymi. Możecie jakieś miejsce polecić z Łodzi lub okolic? i jeszcze jakiegoś speca od regulacji zaworów bo już na to czas 

- Od: 26 wrz 2009, 12:01
- Auto: 626 2.0(lpg) 115km 2001r
Polecam warsztat:
Auto-A-Zet. Mechanika pojazdowa
Łódź, Szymonowicza 11
http://www.pkt.pl/s/lodz/1857770/auto-a-zet.html
Jeżdżę tam od dawna z każdą przypadłością. Mają smykałkę do samochodów – w ubiegłym roku jak mi coś zdechło pod maską i sam nie mogłem dojść co jest grane, oni w 2 godziny znaleźli przyczynę.
Wczoraj odstawiłem by zrobić parę rzeczy, które zaniedbałem po zimie. Klienta traktują uczciwie, przede wszystkim nie pakują tanich zamienników(do japończyków montują części "555"-o ile ten zamiennik jest w ofercie- bo jak twierdzą po co klient ma być u nich za 3 miesiące).
W sumie za:
-łączniki stabilizatora tył
-gumy stabilizatora tył
-sworzeń i tuleja wahacza przód
-klocki przód
-świece
-ustawienie geometrii
800pln
Auto-A-Zet. Mechanika pojazdowa
Łódź, Szymonowicza 11
http://www.pkt.pl/s/lodz/1857770/auto-a-zet.html
Jeżdżę tam od dawna z każdą przypadłością. Mają smykałkę do samochodów – w ubiegłym roku jak mi coś zdechło pod maską i sam nie mogłem dojść co jest grane, oni w 2 godziny znaleźli przyczynę.
Wczoraj odstawiłem by zrobić parę rzeczy, które zaniedbałem po zimie. Klienta traktują uczciwie, przede wszystkim nie pakują tanich zamienników(do japończyków montują części "555"-o ile ten zamiennik jest w ofercie- bo jak twierdzą po co klient ma być u nich za 3 miesiące).
W sumie za:
-łączniki stabilizatora tył
-gumy stabilizatora tył
-sworzeń i tuleja wahacza przód
-klocki przód
-świece
-ustawienie geometrii
800pln

- Od: 2 lip 2010, 22:38
- Auto: była: Mazda 626 1,8GE '92
jest: Mazda 626 1,8GE '97
Gdyby ktoś się przymierzał do kupienia oleju albo czegoś w tym stylu z Liqui Moly, to polecam sklep www.oliwiarka.pl. 5-litrowy olej kosztuje 120 złotych zamiast 200, tak jak w sklepie firmowym. Podobno sprowadzają go bezpośrednio z Niemiec, więc jest taniej.
-
okiennik
wp08 napisał(a):może ktoś polecic dobrego lakiernika/blacharza w Łodzi PILNE
jakby ktoś szukał dobrego lakiernika/blacharza to ja mogę polecić
Łódź ul. Papiernicza na widzewie, zaraz obok C.O.R.-u – dla zainteresowanych podam numer. tel. do majstra
-
Oldżitsu
A czy w Zduńskiej Woli, albo Sieradzu, Łasku lub w Szadku ktoś poleca jakiś warsztat dla Mazdy?
/kustosz
/kustosz
-
kustosz