ASO – Zielona Góra – Mazda Fiałkowski

Postprzez krzys2711 » 28 kwi 2014, 04:01

Wymienialem u nich rozrzad koszt 550zł za robocizne ,bardzo mila i profesjonalna obsluga, caklowity koszt wymiany kompletnego rozrzadu wraz z nowymi paskami klinowymi i plynem chlodniczym oraz uszczelka pod hydronapinacz (170zl)oraz autem zastepczym wyniosl prawie 1000zł i do tego gwarancja na 90tys km. Szczerze polecam

Salon samochodów marki MAZDA w Zielonej Górze

Fiałkowski
ul. Poznańska 20B
65-137 Zielona Góra
tel. 68 320 07 33
http://www.fialkowski.pl
salon.mazda@fialkowski.pl
krzys2711

Postprzez child » 27 cze 2014, 21:47

Kupowałem u nich na początku roku Mazdę 3 BM. Pełny profesjonalizm – na zmieniające się wymagania (żona <serduszka> ) sprzedawca reagował błyskawicznie (i skutecznie – znajdując to, czego chcieliśmy). Udało się też wynegocjować zimowe opony, co w innych salonach było niemożliwe. Na zamieszanie (z mojej strony) z umową leasingową pan reagował z anielską cierpliwością :) Przy odbiorze wręcz domagał się, że mnie odbierze z dworca. Na miejscu dostałem bez proszenia miernik lakieru, dołożono też starań, żeby zamieszanie z programem Mazda More&More rozstrzygnąć na moją korzyść. Ogólnie bardzo serdecznie polecam <ok>
Obrazek
Forumowicz

Od: 9 gru 2013, 19:27
Auto: ND '18
b: NB '00
b: BM '13
b: EC '97
b: BK '07