Mechanika, elektryka – Katowice/Ochojec – Tadziol
Panie Tadziol a można dzwonić do pana w niedzielę świętą
bo potrzebuje we wtorek sprawdzic auto przed zakupem...
- Od: 20 maja 2016, 18:28
Zawitałem do Tadziola w czerwcu ze spalaniem oleju na poziomie litra na 1000 km. Mazda 6, 2006, 2.0 benzyna. Po paru dniach odebrałem auto, zapłaciłem, ile było trzeba – ani dużo, ani mało – za wiedzę i fachowość trzeba zapłacić – i od tego czasu cieszę się zerowym ubytkiem oleju. Przejechałem 5 tys. km i oleju jest tyle samo, ile nalał Tadziol. Polecam wszystkim serdecznie i pozdrawiam!
-
mikrofon
Po latach niepewności wielki come back japończyka pod troskliwe skrzydła naszego katowickiego Mistrza
Tadziol – dzięki za szybką i profesjonalną interwencję przy lewym wahaczu. Już teraz proszę o rezerwację terminu na przegląd wakacyjny

Tadziol – dzięki za szybką i profesjonalną interwencję przy lewym wahaczu. Już teraz proszę o rezerwację terminu na przegląd wakacyjny
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Szybka i profesjonalna wymiana uszczelki pokrywy zaworów, dodatkowo sprawdzenie luzów zaworowych, ku zdziwieniu mojemu i p. Tadziola wszystkie luzy w normie.
Dziękuję bardzo, na pewno jeszcze skorzystam! Polecam!
Dziękuję bardzo, na pewno jeszcze skorzystam! Polecam!
- Od: 26 wrz 2013, 18:56
- Auto: Była:
Mazda 6 GH 2,5l 170KM L5-VD
Też dołożę swoją cegiełkę do tych wszystkich pochwał i z czystym sumieniem mogę polecić Tadziola każdemu. Co trzeba było zrobić, zostało zrobione, bez naciągania na dodatkowe koszty i terminowo. Co prawda ciężko z elastycznością godzinową co do odbiory samochodu, ale w ogólnym rozrachunku jestem bardzo zadowolony z usług 
Długo szukałem kogoś, kto da sobie radę z Magdaleną i żałuję, że nie mogłem podjechać do Tadziola wcześniej. Strzałów z tłumika nie ma, auto pracuje równo jak nigdy, portfel zbytnio nie stracił obwodu – szczerze polecam 
- Od: 24 paź 2013, 19:50
- Auto: Mazda 626 GD '91 FE4
No,nie powiem,ale to było wyzwanie. Ogarnąć 626 GD FE na gaźniku to nie jest prosta sprawa.
Taki system zasilania paliwem jest o wiele bardziej skomplikowany niż Common Rail czy też wtrysk benzyny.
Cieszę się,że mogłem pomóc.
Taki system zasilania paliwem jest o wiele bardziej skomplikowany niż Common Rail czy też wtrysk benzyny.
Cieszę się,że mogłem pomóc.
Koleś może jest profesjonalny w usłudze, ale nie w kontakcie z klientem, bo widać ma ich aż nadto...
Co zadzwonie to mówi, aby zadzwonić za 2 tygodnie, bo ma tyle roboty.
Profesjonalny serwis to prowadzi jakiś grafik.
Dopisano 5 cze 2017, 10:35:
Koleś może jest profesjonalny w usłudze, ale nie w kontakcie z klientem, bo widać ma ich aż nadto...
Dopisano 5 cze 2017, 10:35:
- Od: 16 wrz 2014, 09:46
- Auto: Mazda 2 DE 1,3 16V 2007r
Alfa 159 SW 1,9 JTDM TI 2007r
Fiat SC 1,2 16V ~100KM 2000r
Z tego co słyszałem,to ASO Mazda prowadzi grafik.Proponuję skorzystać z ich usług.
Niewątpliwie takie ASO prowadząc grafik jest profesjonalne i mam nadzieję,że ich prace również.
Niewątpliwie takie ASO prowadząc grafik jest profesjonalne i mam nadzieję,że ich prace również.
Mozo, wystarczy, że jeden samochód zrobi psikusa, trzeba będzie będzie poczekać z rozgrzebanym silnikiem na części i cały system zapisów idzie w piguły... To nie jest takie proste. Najlepiej się ugadać na zostawienie autka na kilka dni 
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Tadziol, czy inne japońskie marki wpuszczasz na plac?
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

stachan napisał(a):Widziałem tam kiedyś Toyotę
Aaaaaa....fakt,była taka sytuacja.
Klient odbierał mazdę z naprawy i musiał zostawić toykę w rozliczeniu.

qlesh napisał(a):To dobrze wróży...
nadal ?