Demontaż przedniej podkładki pod tablicę

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez Marco7 » 6 lut 2007, 23:13

Hej, czy ktos moze wie dokladnie jak sie da zdjac podkladke z przodu spod tablicy. Chcialbym sprobowac pojezdzic bez niej :D
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson
Obrazek
Forumowicz

Od: 12 paź 2006, 00:08
Auto: RX-8

Postprzez ZK33 » 7 lut 2007, 14:19

Musisz zapytać MegaLoLa on jeździł bez tablicy
Forumowicz

Od: 11 lip 2004, 19:42
Auto: CX 9

Postprzez MegaLoL » 8 lut 2007, 18:44

Mozna sciagnac, jak sie zdejmie zderzak i odkrecic. Jak Ci sie nie chce, to mozna bez problemu oderwac :) Ja tak zrobilem w wakacje. Pozniej przykleilem, ale nie dawno mi odpadla przez te wichury, bo cos palnelo w nia i ja znalazlem na drodze. Pare razy zostala przejechana :| Teraz znowu smigam bez :]
Sie gra, to sie Mazde RX-8 ma...:P
Forumowicz

Od: 22 gru 2005, 16:12
Auto: Mazda RX-8

Postprzez ZK33 » 8 lut 2007, 19:22

MegaLoL napisał(a):ale nie dawno mi odpadla przez te wichury,

hahaha hahaha

MegaLoL napisał(a):Teraz znowu smigam bez

Tak trzymać <faja> <diabełek>
Forumowicz

Od: 11 lip 2004, 19:42
Auto: CX 9

Postprzez Marco7 » 9 lut 2007, 17:29

hehe nie bede odrywac :P a zderzaka nie planuje odkrecac przy najblizszej okazji. Chyba bede liczyl na mega wichure ktora mi oderwie sama ;)
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson
Obrazek
Forumowicz

Od: 12 paź 2006, 00:08
Auto: RX-8